Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Ali kad netko tko ima dionice Dalekovoda pocne o Đuri..to stvarno postaje smijesno. Firma koja je sa 1200 kn dosla na 10kn…naravno, ne bez veze, a ulagali sve sama investicijska klika…tu vidis zasto vecina na ulaganju ne moze zaraditi ozbiljan novac
..možda slijedi nova dokapitalizacija ….pa se veliki igrači pripremaju na novo ulaganje po niskim cijenama…..?
Friškim kapitalom bi se ubrzalo / a možda i prije vratilo nepovoljno zaduženje / i brže nabavio
novac ili jamstva za nove investicije…?
Decki trebao bi za Dalekovod plan finnancijskog restruktuiranja. Onu dokumentaciju za PSN koju su dostavljali u Finu. Mozete li mi dati link ili zakaciti failove. Unaprijed hvala.
..možda slijedi nova dokapitalizacija ….pa se veliki igrači pripremaju na novo ulaganje po niskim cijenama…..?
Friškim kapitalom bi se ubrzalo / a možda i prije vratilo nepovoljno zaduženje / i brže nabavio
Sve u svemu očito je da se ovdje priprema još jedna prevara malih dioničara. Ne znam koja već po redu.
Prvo je Linić kroz PSN-u očerupao imovinu dioničara. tadašnja uprava je navukla 3 milijarde nepostojećih dugovanja na firmu, potom se Terminator dokopao 62% očerupane imovine a sada će na kraju Banke neposredno preko svojih fondova dodatno oglodati ionako oglodane kosti.
PBZ koji je kupovao po 18 sada rasprodaje po 11.
Ma, to bankarski fondovi , namjerno izazovu krizu dionice ispod dopuštenih granica, kako
bi je prodali- moš,mislit……prebacili drugima u portfelj…i zaradili na uzletu cijene…..
onda – kad uzleti- natrag će je kupiti po 18,00 –Tak se to radi, dečki, bravo!
Baš bi se trebali bojati firme, koja ima ovakvu dobit……. fakat..
Sve u svemu očito je da se ovdje priprema još jedna prevara malih dioničara. Ne znam koja već po redu.
Prvo je Linić kroz PSN-u očerupao imovinu dioničara. tadašnja uprava je navukla 3 milijarde nepostojećih dugovanja na firmu, potom se Terminator dokopao 62% očerupane imovine a sada će na kraju Banke neposredno preko svojih fondova dodatno oglodati ionako oglodane kosti.
PBZ koji je kupovao po 18 sada rasprodaje po 11.
[/quote]
Ovo je osnovni razlog zbog čega ljudi ne žele ulagati u dionice, manipuliranje velikih na štetu malih i nikome ništa.
Zato , treba reći HDZ -u , ako želi prihode s osnova plaćanja poreza na dohodak , u smislu
poreza na ostvarenu razliku o cijenu k/p dionica, , nek UVEDU SMART KARTICE –
trgovanje pod ŠIFROM – nasumično odabranih brojeva …
NItko ne zna – tko trguje , i svi su zaštićeni…..a zbroj trgovanja – na kraju godine se oporezuje.,..
Ovako, s rogatima se bosti… nije pametno…
Ja zadam nalog, a broker , već razmišlja – zašto , koliko, koga ugrožavam, što hoću, šta je sad,
i na kraju me preskoči u prepisivanju, i stavi nekog svog prije- za svaki slučaj…….
Dok je rast cijene- imaju prednost drugi- dok je pad cijene -imaju prednost drugi itd,itd.
NIKAD NITKO N IJE ZAŠTIĆEN.
Ajde, Zagrebačka burza – KUPITE PROGRAM od HANFE / licenciran- kontroliran / bez mogućnosti
nadogradnji, preinaka, dodataka, itd,it,d
Ulogirajmo se svaki dan…../ pod svojom lozinkom , koju samo mi znamo – Hanfa, i SKDD/ i ..krenimo !………Pa će biti zbunjele među velikim igračima- a ne ovo sad-
Svaki broker – sam sebe servisira – TEMELJEM nekakve izjave o poštenom trgovanju , gluposti !!!
Kad je Hanfa prekontrolirala čiji Program???
NIKADA !
ERNT – bi napravio fenomenalan program / slično kao i CEZIH SUSTAV/ I NE BI BILO NIKAKVe
muljaže.