DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 16:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Al za poludit je ovo..cili portfelj izmjenim nedavno i svugdje u plusu al dalekovod me uvijek povuce nazad u minus sve zajedno..jos malo kladionica ce bit sigurnija 😉

Što jeftinije to bolje, samo strpljivo.

Osim sto jeftinije i sto bolje…ja bih dodao i sto vise novih poslova…da ne bi na kraju podavatelji bili u pravu…

ako ide ispod 10,00 nema nam spasa

kako nema? na 2kn bi mi bio spas u jednom potezu. možda bi i u top 10 ušao

who dares, wins

ma sve je to super,,
ali nitko javno ne proziva na odgovornost ekipu (imenom i prezimenom) iz Fondova šta su kupovali po 240 kn i šta su imali u planu kad su to napravili i čijim novcem su to kupovali 🙂

citat:ali nitko javno ne proziva na odgovornost ekipu (imenom i prezimenom) iz Fondova šta su kupovali po 240 kn i šta su imali u planu kad su to napravili i čijim novcem su to kupovali 🙂

mene više od toga interesira tko zapošljava tu ekipu stručnjaka. za ovo se kazneno odgovara .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hr&prev=search&rurl=translate.google.hr&sl=de&u=http://www.impol-group.de/nachhaltige-entwicklung/recycling&usg=ALkJrhh87TtRreK_7xn-iVdY_fALG_1m0A

citat:ali nitko javno ne proziva na odgovornost ekipu (imenom i prezimenom) iz Fondova šta su kupovali po 240 kn i šta su imali u planu kad su to napravili i čijim novcem su to kupovali 🙂

mene više od toga interesira tko zapošljava tu ekipu stručnjaka. za ovo se kazneno odgovara .

kolege pa vi se još niste navikli da živite u državi gdje zakoni postoje d bi se kršili? nego zanima me kad će hdz da otjera onog malog od hanfe? s njim ili bez njega isto nam dođe. uhljeb manje, kila kruha više.

who dares, wins

???

Može li privatizacija spasiti potonuli Energoinvest?

objavljeno izvješće dobro … cijena se vuče po dnu a trgovanje izostaje. nema niti pokušaja
pritisli veliki?

@lopina
Jedino je DDJH 17 kuna iznad dokapitalizacije,ali mislim da ne njihovom zaslugom. Inače vrlo zanimljiva analiza kolega.

kad djuka pocne zaradjivat bit ce 17 ispod

pepe7

New Report

Close