Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Al za poludit je ovo..cili portfelj izmjenim nedavno i svugdje u plusu al dalekovod me uvijek povuce nazad u minus sve zajedno..jos malo kladionica ce bit sigurnija 😉
Osim sto jeftinije i sto bolje…ja bih dodao i sto vise novih poslova…da ne bi na kraju podavatelji bili u pravu…
ako ide ispod 10,00 nema nam spasa
kako nema? na 2kn bi mi bio spas u jednom potezu. možda bi i u top 10 ušao
ma sve je to super,,
ali nitko javno ne proziva na odgovornost ekipu (imenom i prezimenom) iz Fondova šta su kupovali po 240 kn i šta su imali u planu kad su to napravili i čijim novcem su to kupovali 🙂
citat:ali nitko javno ne proziva na odgovornost ekipu (imenom i prezimenom) iz Fondova šta su kupovali po 240 kn i šta su imali u planu kad su to napravili i čijim novcem su to kupovali 🙂
mene više od toga interesira tko zapošljava tu ekipu stručnjaka. za ovo se kazneno odgovara .
citat:ali nitko javno ne proziva na odgovornost ekipu (imenom i prezimenom) iz Fondova šta su kupovali po 240 kn i šta su imali u planu kad su to napravili i čijim novcem su to kupovali 🙂
mene više od toga interesira tko zapošljava tu ekipu stručnjaka. za ovo se kazneno odgovara .
kolege pa vi se još niste navikli da živite u državi gdje zakoni postoje d bi se kršili? nego zanima me kad će hdz da otjera onog malog od hanfe? s njim ili bez njega isto nam dođe. uhljeb manje, kila kruha više.
objavljeno izvješće dobro … cijena se vuče po dnu a trgovanje izostaje. nema niti pokušaja
pritisli veliki?
@lopina
Jedino je DDJH 17 kuna iznad dokapitalizacije,ali mislim da ne njihovom zaslugom. Inače vrlo zanimljiva analiza kolega.