Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Bolje da se fokusirate na izučavanje same tvrtke, FI i ostalih bitnih stvari. Pustite dnevne promjene, fond menadžere itd. Ovako će te samo izgoriti
gosp. vikend bi da svaki mjesec objave posao kao onaj u norveškoj. ili pak svaki tjedan jedan manji?
LOL
Oni izlaze jer su ušli po 10 i nema tu neke mudrosti velike… ova gatanja ostavite šamanima. Fond menađeri su često radili sami sebi medvjeđu uslugu prodavajući i silujući da bi kratko nakon što bi izašli dionica raketirala i da oni 'znaju' bile bi nam mirovine duplo veće ali pošto ne znaju tu smo gdje smo. Imam sitniš kupljen ujutro i nije me briga, neće nikud pobjeći to je sad očito.
izlaze oni koji su ušli po 10??? heheh šta ima takvih,,,
i ja sam dosta uzeo u drugom krugu po 10,,, tada sam mislio da sam pretjerao, ali nisam mogao odoliti. Ali imao sam i od prije nešto pa sam sa time smanjio ulaz kao i većina koji su ulazili po 10.
Mislim da je jedino konsolidator ušao samo po 10,, a ako će se on zadovoljiti sa 10% zarade u ovih godinu, dve onda si je napravio posao stoljeća :)) . Više bi zaradio na obveznicama HR i bio bi sigurniji da će se naplatit nego ovdje.
Nažalost, tu smo, di smo, samo strpljenje žestoko i uživajte u životu, i tako brzo proleti.
Ohrabrujuće je ovdje što su im marže za izvedene poslove daleko veće od onih koje su prije spominjane po forumima i portalima kojekakvim. S obzirom da Dalekovod nije klasični građevinar, nego neka kombinacija montaže, građevine, projektiranja i proizvodnje materijala, to i ne čudi.
Skrivene pozitivne divergencije.
Proboj preko 12,5kn donosi rast do 17kn.
ovo je bilo 19/1/2016 . nadam se da si dobar u ovome .
Tehnička ne radi u specijalnim situacijama, kao što je ova. Samo ne razumijem zašto kupci dižu ljestvicu i pomažu izlazak sa plusom. Nek stave kupnju na 5 kn, pa da vidimo junake na asku
Ne vjerujem da je netko kupovao po 10 s namjerom da proda po 11,50.
Iako je to nominalno 15% (čak i manje, jer postoji trošak prodaje), to naprosto nema nikakvog smisla.
Bolje da se fokusirate na izučavanje same tvrtke, FI i ostalih bitnih stvari. Pustite dnevne promjene, fond menadžere itd. Ovako će te samo izgoriti
[/quo
kolega, nisi me shvatio! želio sam reći da će za to biti potrebno podosta vremena.
bananarama
ajde nas malo poući kako se računa operativna marža može i netto marža, na osnovu koje si ti dao zaključak.
Inaće neka peer evaluacija sličnih firmi u svijetu je oko 10-15 posto operativne marže iliti ruca po naški.
Ljudi ajde bez baljezganja samo da se nešto kaže.
Firma nakon 5 godina po prvi puta iskaže dobit a cijena dionice na tu vijest padne za 1,7%.
Da ne povjeruješ!