DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 11:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bolje da se fokusirate na izučavanje same tvrtke, FI i ostalih bitnih stvari. Pustite dnevne promjene, fond menadžere itd. Ovako će te samo izgoriti

gosp. vikend bi da svaki mjesec objave posao kao onaj u norveškoj. ili pak svaki tjedan jedan manji?
LOL

Oni izlaze jer su ušli po 10 i nema tu neke mudrosti velike… ova gatanja ostavite šamanima. Fond menađeri su često radili sami sebi medvjeđu uslugu prodavajući i silujući da bi kratko nakon što bi izašli dionica raketirala i da oni 'znaju' bile bi nam mirovine duplo veće ali pošto ne znaju tu smo gdje smo. Imam sitniš kupljen ujutro i nije me briga, neće nikud pobjeći to je sad očito.

izlaze oni koji su ušli po 10??? heheh šta ima takvih,,,

i ja sam dosta uzeo u drugom krugu po 10,,, tada sam mislio da sam pretjerao, ali nisam mogao odoliti. Ali imao sam i od prije nešto pa sam sa time smanjio ulaz kao i većina koji su ulazili po 10.

Mislim da je jedino konsolidator ušao samo po 10,, a ako će se on zadovoljiti sa 10% zarade u ovih godinu, dve onda si je napravio posao stoljeća :)) . Više bi zaradio na obveznicama HR i bio bi sigurniji da će se naplatit nego ovdje.

Nažalost, tu smo, di smo, samo strpljenje žestoko i uživajte u životu, i tako brzo proleti.

Ohrabrujuće je ovdje što su im marže za izvedene poslove daleko veće od onih koje su prije spominjane po forumima i portalima kojekakvim. S obzirom da Dalekovod nije klasični građevinar, nego neka kombinacija montaže, građevine, projektiranja i proizvodnje materijala, to i ne čudi.

Skrivene pozitivne divergencije.
Proboj preko 12,5kn donosi rast do 17kn.

ovo je bilo 19/1/2016 . nadam se da si dobar u ovome .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Tehnička ne radi u specijalnim situacijama, kao što je ova. Samo ne razumijem zašto kupci dižu ljestvicu i pomažu izlazak sa plusom. Nek stave kupnju na 5 kn, pa da vidimo junake na asku

Ne vjerujem da je netko kupovao po 10 s namjerom da proda po 11,50.

Iako je to nominalno 15% (čak i manje, jer postoji trošak prodaje), to naprosto nema nikakvog smisla.

La vita e bella!

Bolje da se fokusirate na izučavanje same tvrtke, FI i ostalih bitnih stvari. Pustite dnevne promjene, fond menadžere itd. Ovako će te samo izgoriti
[/quo

kolega, nisi me shvatio! želio sam reći da će za to biti potrebno podosta vremena.

ufff. rasturačina na kraju. srećom pa je ovo izvješće samo jednom godišnje.

who dares, wins

bananarama

ajde nas malo poući kako se računa operativna marža može i netto marža, na osnovu koje si ti dao zaključak.
Inaće neka peer evaluacija sličnih firmi u svijetu je oko 10-15 posto operativne marže iliti ruca po naški.
Ljudi ajde bez baljezganja samo da se nešto kaže.

Firma nakon 5 godina po prvi puta iskaže dobit a cijena dionice na tu vijest padne za 1,7%.

Da ne povjeruješ!

da je tako jednostavno ,tko bi gubio ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Deveti dioničar..OTP BANKA ponešto prodaje zadnjih dana…

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close