Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Rizika itekako ima, jer nema novih poslova, osim onih dogovorenih prosle godine. Sada je izvjestaj dobar, ali ako nema novoh poslova, onda mi je iduci bolje ne ocekivat.
@vikend
To nije istina. Poslova ima, radi se. Morate znati da postoje i određeni kapaciteti koje je DLKV spreman preuzet, a mislim da trenutno su blizu maximuma. Znajte da poslovi nisu sa dalekovodi, ima tu cijela paleta proizvoda i usluga.
Mislim da po tom pitanju sve ide po planu….
Vjerovatno zato i izlaze jer “znaju” da nema novih poslova u budućnosti jer ne vidim drugi razlog.
Oni izlaze jer su ušli po 10 i nema tu neke mudrosti velike… ova gatanja ostavite šamanima. Fond menađeri su često radili sami sebi medvjeđu uslugu prodavajući i silujući da bi kratko nakon što bi izašli dionica raketirala i da oni ‘znaju’ bile bi nam mirovine duplo veće ali pošto ne znaju tu smo gdje smo. Imam sitniš kupljen ujutro i nije me briga, neće nikud pobjeći to je sad očito.
Na Zse-u se može ove godine jedino zaraditi ako Vas trefi neko preuzimanje neke firme a da ste Vi baš vlasnici tih dionica. Sve ostalo je “bonaca”.
Jer zamislite vlasnika neke nelikvidne dionice koji ima veći udio u takvoj nelikviduši i ima potrebu da unovči dionice jer mu je iznenada potreban keš – takav može samo gledati u svoju virtualnu imovinu godinama. Bid je na većini izdanja koja su nekada i bila perjanice ZSE-a šupalj kao švicarski sir.
Firma nakon 5 godina po prvi puta iskaže dobit a cijena dionice na tu vijest padne za 1,7%.
Da ne povjeruješ!
Živila nam ZSE.
Hvala bogu, uopće me ne dira day trade, ali je to kuriozum! 🙂
Šteta što sam toliko vjerovao u HR i TK i ispao plitka osoba.
Toliko pesimizma ovih godina i gorčine koja traje dan danas al mi nešto govori da će ovo proljeće
bit prekretnica TK i zato sam ulupao još ono malo što mi je ostalo kn,pa nek ide sve u PM.
Oreskovicu, pa neka nam objave na burzi te druge nove poslove. Ja zelim da dlkv opstane i zaradjuje. Nisam ja od onih koji jedva ceka da susjedu crkne krava. Ali u ovu bi dionicu usao jedino sa viskom, nikako drugacije.
Da bi oni opstali, moraju dobivati stalno nove poslove i amen. Sve ostalo je magla.
FI je dobar, ali ne mogu se voditi samo onim sto je danas, vec moram misliti i na sutra.
@vikend
pa ne objavljuju što izvoze u Sloveniju, ne objavljuju kompletno riješenje rasvjete petlje Slavonska-Držićeva. To su poslovi koji se rade NON STOP i čak se dinamika istih ubrzava i ne objavljuju se ko ovi najbitniji poslovi, a njihov udio u prihodima je značajan.
@vikend
A sutra će armagedon jer šta drugo postoji? Ovo pada zbog naštancanih dionica zbog hrvatskog primitivizma, pohlepe i korupcije. Pre d10 dana se tržila na 12,60 a danas na 11,60. Valjda se tada ‘znalo’ da će izvještaj biti fantastičan pa se udaralo po kupnji.
kolege, pratim dlkv podosta vremena i došao sam do zaključka na bez obzira na dobre brojke neće biti pozitivnih pomaka cijene dok se stečajni vjerovnici a djelomično i dokapitalizanti ne istovare. a to znači, dok se ne izvrti barem 5 milja komada dionica. nadalje, mišljenja sam da će prije ispod 10 kn, nego će pijeći 15 kn. nikakav poseban razlog, ali puno ih je previše i svi pušu nahladno. kakvo je vaše mišljenje?
S prvim se slažem a na drugi dio ne znam odgovor.