DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 20:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Rizika itekako ima, jer nema novih poslova, osim onih dogovorenih prosle godine. Sada je izvjestaj dobar, ali ako nema novoh poslova, onda mi je iduci bolje ne ocekivat.

@vikend
To nije istina. Poslova ima, radi se. Morate znati da postoje i određeni kapaciteti koje je DLKV spreman preuzet, a mislim da trenutno su blizu maximuma. Znajte da poslovi nisu sa dalekovodi, ima tu cijela paleta proizvoda i usluga.
Mislim da po tom pitanju sve ide po planu….

@vikend

Vjerovatno zato i izlaze jer “znaju” da nema novih poslova u budućnosti jer ne vidim drugi razlog.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Oni izlaze jer su ušli po 10 i nema tu neke mudrosti velike… ova gatanja ostavite šamanima. Fond menađeri su često radili sami sebi medvjeđu uslugu prodavajući i silujući da bi kratko nakon što bi izašli dionica raketirala i da oni ‘znaju’ bile bi nam mirovine duplo veće ali pošto ne znaju tu smo gdje smo. Imam sitniš kupljen ujutro i nije me briga, neće nikud pobjeći to je sad očito.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Na Zse-u se može ove godine jedino zaraditi ako Vas trefi neko preuzimanje neke firme a da ste Vi baš vlasnici tih dionica. Sve ostalo je “bonaca”.
Jer zamislite vlasnika neke nelikvidne dionice koji ima veći udio u takvoj nelikviduši i ima potrebu da unovči dionice jer mu je iznenada potreban keš – takav može samo gledati u svoju virtualnu imovinu godinama. Bid je na većini izdanja koja su nekada i bila perjanice ZSE-a šupalj kao švicarski sir.

Firma nakon 5 godina po prvi puta iskaže dobit a cijena dionice na tu vijest padne za 1,7%.

Da ne povjeruješ!

Živila nam ZSE.

Hvala bogu, uopće me ne dira day trade, ali je to kuriozum! 🙂

La vita e bella!

Šteta što sam toliko vjerovao u HR i TK i ispao plitka osoba.
Toliko pesimizma ovih godina i gorčine koja traje dan danas al mi nešto govori da će ovo proljeće
bit prekretnica TK i zato sam ulupao još ono malo što mi je ostalo kn,pa nek ide sve u PM.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Oreskovicu, pa neka nam objave na burzi te druge nove poslove. Ja zelim da dlkv opstane i zaradjuje. Nisam ja od onih koji jedva ceka da susjedu crkne krava. Ali u ovu bi dionicu usao jedino sa viskom, nikako drugacije.
Da bi oni opstali, moraju dobivati stalno nove poslove i amen. Sve ostalo je magla.
FI je dobar, ali ne mogu se voditi samo onim sto je danas, vec moram misliti i na sutra.

@vikend
pa ne objavljuju što izvoze u Sloveniju, ne objavljuju kompletno riješenje rasvjete petlje Slavonska-Držićeva. To su poslovi koji se rade NON STOP i čak se dinamika istih ubrzava i ne objavljuju se ko ovi najbitniji poslovi, a njihov udio u prihodima je značajan.

@vikend
A sutra će armagedon jer šta drugo postoji? Ovo pada zbog naštancanih dionica zbog hrvatskog primitivizma, pohlepe i korupcije. Pre d10 dana se tržila na 12,60 a danas na 11,60. Valjda se tada ‘znalo’ da će izvještaj biti fantastičan pa se udaralo po kupnji.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

kolege, pratim dlkv podosta vremena i došao sam do zaključka na bez obzira na dobre brojke neće biti pozitivnih pomaka cijene dok se stečajni vjerovnici a djelomično i dokapitalizanti ne istovare. a to znači, dok se ne izvrti barem 5 milja komada dionica. nadalje, mišljenja sam da će prije ispod 10 kn, nego će pijeći 15 kn. nikakav poseban razlog, ali puno ih je previše i svi pušu nahladno. kakvo je vaše mišljenje?

S prvim se slažem a na drugi dio ne znam odgovor.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close