Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
dosli smo do trenutka kad se nema kome prodavati, kupnja je nestala. sad je zanimljivo vidjeti sto ce fond napraviti. vjerovatno cekati pozitivno izvjesce.
dosli smo do trenutka kad se nema kome prodavati, kupnja je nestala. sad je zanimljivo vidjeti sto ce fond napraviti. vjerovatno cekati pozitivno izvjesce.
ako nastave s pritiskom trgovat će se i po 10 kn. sve ovisi koji im je pravi cilj
ako nastave s pritiskom trgovat će se i po 10 kn. sve ovisi koji im je pravi cilj
[/quote]
Znači ide nova dokapitalizacija po 10 kuna bez izdavanja dionica. Po 10 sigurno neću kupovati ali po 8 – 9 bi se već isplatilo. Zašto bi plaćali skuplje od 10 kuna, po toj cijeni smo mogli ulagati prije godinu i pol.
ne kuzim zasto bi netko prodavao po 10kn ili niže od toga kad ne postoji nitko sa prosjekom ispod 12 kuna? osim namjerno da se spusti cijena. ako je to razlog, dapace, ne smeta mi.
ne kuzim zasto bi netko prodavao po 10kn ili niže od toga kad ne postoji nitko sa prosjekom ispod 12 kuna? osim namjerno da se spusti cijena. ako je to razlog, dapace, ne smeta mi.
Dat će se na ovom padu zaraditi dobri novci!
Naši ZSEovci ne shvaćaju na kakvim su razinama strane burze došle u odnosu na 2008.g., a mi smo s najvećim brojem dionica daleko ispod te godine, a kamoli onih vrijednosti prije pada!
Pa strane burze su se bile vratile iznad rekordnih vrijednosti kad je Crobex bio preko 4000 bodova!
A gdje smo mi?
Ali meni osobno paše jer sam 80% u gotovini i bit će dobre kupnje ako tko bude i sljedećih dana milostiv s prodajom!
Sretno i kupcima i prodavačima, vidjet ćemo tko je pametniji!
nisam ni kupac ni prodavac, na zalost. da imam para bio bi prvo a drugo ne mislim bit dok dionica ne dodje na normalne razine.
a vama ostalima koji mislite kupiti sretno sa pogadjanjem dna 🙂
Skrivene pozitivne divergencije.
Proboj preko 12,5kn donosi rast do 17kn.
e prognostik a kad ce se ovo dogodit?
Sigurno je samo da slijedi 5.val i pad do 9kn.
ma pusti prognostika, komedija je na svakoj temi, kako neš kupi/proda takva mu je i prognoza
Skrivene pozitivne divergencije.
Proboj preko 12,5kn donosi rast do 17kn.
znači danas si kupio pa drukaš,haha
Kao i na nafti ili je ovo drugačiji pattern?
Šta 5%? 10% je odradila. Točno na cent po scenariju kojeg ste opisali prekjucer. Divota