DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 21:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

spyder: ” Nedam ga ni ja sve sam utukao u njega. Ivek koja je po tvome realna cijena ”
1400 – 1500

mnogima če sada biti lakše al što to pomaže kad ga iskrcaj vuče dolje

spyder: ” Nedam ga ni ja sve sam utukao u njega. Ivek koja je po tvome realna cijena ” 1400 – 1500

ivek kak si došo do te cijene ? imaovina dlkv iznosi 1 milijardu kuna, a zbroj dionica sa trenutnom vrijednosti 3 i kusur, ne kužim kako je onda realna vrijednost 1400, 1500?

Cookie Monster

Ivek, ti si neki ziheraš, ha? Ha,ha,ha……
Vidim da sve nekaj kalkuliraš, bi, nebi, pa opet bi i nebi i ne znaš gdje bi ako uopće bi. Di je još dno, ha? Na 0 kn vjerojatno po tvom poimanju burze.
Ak ti doista misliš da su mali potrošili 500 mil kuna u ova zadnja 3 dana, nemoj se više niti javljati na ovaj forum….
Laku noć!

Ja ti ovako vidim stvar. Ovo po meni ide u mp3 pogotovo ako US zavrsi u crvenom jako. To bi moglo povuci Aziju u pon i EU a sto ce biti kod nas ostavljam da se zakljuci. Kao sto sam govorio veliki izalze van mali kupuju i imaju pozicije koje su za ovo vrijeme relativno visoke. Svi se nadaju da ce FI izvuci stvar i da ce sve nakon FI odletiti gore a oni se veselo iskrcati. Jedini problem je sto puno ljudi racuna na to. Veliki se izvukli mali usli i ocekuju uzlet samo je pitanje tko ce kupovati. Fond manageri i veliki nisu budale a i pomalo citaju ove nase forumcice. Ja sam prestar za to a i vidio sam vec ovakva sra… Gubim na inflaciji i na tome sto ne dobivam ali to barem mogu izracunati i znati na cemu sam. Svi gubimo u ovim vremenima kaj da ti velim.

Trenutno je na našoj burzi vrlo složena situacija. Naime, ja vidim stvari ovako. Sve što se proda, netko i kupi.
Postoje dva tabora, oni koji misle da će pad potrajati pa prodaju, i oni koji misle da će krenuti kupnja, te zato kupuju. Naime griješe i jedni i drugi, i veliki nisu ništa pametniji od malih, iako mi stalno govorimo o velikim kao mudracima i o malim kao glupacima.
Korekciji, kao korekciji mora doći kraj, za dan, tjedan, mjesec ili više, svejedno. Kada netko od većih ulagača(fond) krene u ozbiljnu kupnju, drugi će morati da ga prate, ili će biti: Ko zadnji magarac! A kada se ulože veći novci, onda će početi i obrana cijene. Što će reći da će mnogi zakasniti sa kupnjom, i ostati kratkih rukava, te će im se njihove špekulacije osvetiti.
FONDOVI MORAJU U PRVOM KVARTALU OVE GODINE PRIKAZATI BILO KAKVU DOBIT, JER SU DOBRO SVJESNI AKO I PRVI KVARTAL OSTANU SA OVIM MINUSIMA, LOŠE IM SE PIŠE I MOGU POLAKO OTPISIVATI ULAGAČE. Ulagačima je puna kapa njihovih špekulacija, jer već preko 7 mjeseci većina je u debelim minusima. Bolje bi moja baba upravljala portfeljom, nego većina tobožnjih debelo plaćenih fond-menadžera. Koliko god misle da su pametni, nisu ni svjesni da si sami sijeku granu na kojoj sjede. Trenutno svi redom razmišljaju kako će izvući keš, spustiti cijene dionica, i potom kupovati po nižim cijenama. Zamka je u tome što većina tako razmišlja. Odjednom su svi postali medvjedi, ali bliži se proljeće i pomalo neugodno buđenje iz mirnog zimskog sna u koji su zaspali debelo ugojeni, a probudit će se jadni i mršavi, postajući svjesni svoje zablude. U svemu ovome ruke trljaju samo brokeri, koji malo pomalo (transakciju po transakciju, proviziju po proviziju) skupljaju “tobožnju” zaradu nervoznih, samozvano-uspješnih špekulanata.
Mudar ulagač je trenutno, samo onaj koji sve ovo promatra i ne razbacuje novac na kojekakve provizije i razmišljanja kako će u nekoj drugoj dionici proći bolje. Vrijeme liječi sve rane! Kada je mnogo špekulanata na burzi, obično se rodi kilavo dijete![proud]

mislim da fondovi uopće ne špekuliraju.
oif-ovi nisu toliko moćni ukoliko ne rade dogovorene-swap transakcije.
za ove transakcije _privremeno_ je potrebno dosta keša.
na kraju transakcije keš je vraćen, cijene dionica podignute.
koliko sam uspio vidjeti, jedan dio blok transakcija _možda_ je izvršen u te svrhe.
drugi dio transakcija_možda_ tek slijedi.
dlkv nije bio među tim dionicama.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

ivek123: ” Ja ti ovako vidim stvar. Ovo po meni ide u mp3 pogotovo ako US zavrsi u crvenom jako. To bi moglo povuci Aziju u pon i EU a sto ce biti kod nas ostavljam da se zakljuci. Kao sto sam govorio veliki izalze van mali kupuju i imaju pozicije koje su za ovo vrijeme relativno visoke. Svi se nadaju da ce FI izvuci stvar i da ce sve nakon FI odletiti gore a oni se veselo iskrcati. Jedini problem je sto puno ljudi racuna na to. Veliki se izvukli mali usli i ocekuju uzlet samo je pitanje tko ce kupovati. Fond manageri i veliki nisu budale a i pomalo citaju ove nase forumcice. Ja sam prestar za to a i vidio sam vec ovakva sra… Gubim na inflaciji i na tome sto ne dobivam ali to barem mogu izracunati i znati na cemu sam. Svi gubimo u ovim vremenima kaj da ti velim. ” Trenutno je na našoj burzi vrlo složena situacija. Naime, ja vidim stvari ovako. Sve što se proda, netko i kupi. Postoje dva tabora, oni koji misle da će pad potrajati pa prodaju, i oni koji misle da će krenuti kupnja, te zato kupuju. Naime griješe i jedni i drugi, i veliki nisu ništa pametniji od malih, iako mi stalno govorimo o velikim kao mudracima i o malim kao glupacima. Korekciji, kao korekciji mora doći kraj, za dan, tjedan, mjesec ili više, svejedno. Kada netko od većih ulagača(fond) krene u ozbiljnu kupnju, drugi će morati da ga prate, ili će biti: Ko zadnji magarac! A kada se ulože veći novci, onda će početi i obrana cijene. Što će reći da će mnogi zakasniti sa kupnjom, i ostati kratkih rukava, te će im se njihove špekulacije osvetiti. FONDOVI MORAJU U PRVOM KVARTALU OVE GODINE PRIKAZATI BILO KAKVU DOBIT, JER SU DOBRO SVJESNI AKO I PRVI KVARTAL OSTANU SA OVIM MINUSIMA, LOŠE IM SE PIŠE I MOGU POLAKO OTPISIVATI ULAGAČE. Ulagačima je puna kapa njihovih špekulacija, jer već preko 7 mjeseci većina je u debelim minusima. Bolje bi moja baba upravljala portfeljom, nego većina tobožnjih debelo plaćenih fond-menadžera. Koliko god misle da su pametni, nisu ni svjesni da si sami sijeku granu na kojoj sjede. Trenutno svi redom razmišljaju kako će izvući keš, spustiti cijene dionica, i potom kupovati po nižim cijenama. Zamka je u tome što većina tako razmišlja. Odjednom su svi postali medvjedi, ali bliži se proljeće i pomalo neugodno buđenje iz mirnog zimskog sna u koji su zaspali debelo ugojeni, a probudit će se jadni i mršavi, postajući svjesni svoje zablude. U svemu ovome ruke trljaju samo brokeri, koji malo pomalo (transakciju po transakciju, proviziju po proviziju) skupljaju “tobožnju” zaradu nervoznih, samozvano-uspješnih špekulanata. Mudar ulagač je trenutno, samo onaj koji sve ovo promatra i ne razbacuje novac na kojekakve provizije i razmišljanja kako će u nekoj drugoj dionici proći bolje. Vrijeme liječi sve rane! Kada je mnogo špekulanata na burzi, obično se rodi kilavo dijete![proud]

OCJENA TEKSTA :+5

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Ivek, ti si neki ziheraš, ha? Ha,ha,ha…… Vidim da sve nekaj kalkuliraš, bi, nebi, pa opet bi i nebi i ne znaš gdje bi ako uopće bi. Di je još dno, ha? Na 0 kn vjerojatno po tvom poimanju burze. Ak ti doista misliš da su mali potrošili 500 mil kuna u ova zadnja 3 dana, nemoj se više niti javljati na ovaj forum…. Laku noć!

ko se na ovim cijenama boji ulagat,taj je istinski ziheraš.ne kazem da se ne moze izgubit,da od goreg ne moze biti gore ali zasto ulazemo i riskiramo?
ko zeli sigurnost nek nosi novac u banku za 2 ili3%(po mogučnosi ljubljansku).
toliko o sigurnosti ulaganja.

Ivek, ti si neki ziheraš, ha? Ha,ha,ha…… Vidim da sve nekaj kalkuliraš, bi, nebi, pa opet bi i nebi i ne znaš gdje bi ako uopće bi. Di je još dno, ha? Na 0 kn vjerojatno po tvom poimanju burze. Ak ti doista misliš da su mali potrošili 500 mil kuna u ova zadnja 3 dana, nemoj se više niti javljati na ovaj forum…. Laku noć!

Mislim da nije potreban ovakav ton, čovijek je samo oprezan bolje i to več da navlači

u pravu si.
pozdrav iveku.

Mudar ulagač je trenutno, samo onaj koji sve ovo promatra i ne razbacuje novac na kojekakve provizije i razmišljanja kako će u nekoj drugoj dionici proći bolje. Vrijeme liječi sve rane! Kada je mnogo špekulanata na burzi, obično se rodi kilavo dijete

ja bih se složila s tobom..nekako se nadam da si u pravu [pray] i da ovi drugi neće pobrati vrhnje [undecid]

Nije prvi put da neka dionica padne zbog iskrcavanja, sjetite se VIRO je negdje u 11tom mjesecu sletio u bezdan, na 1150 ako se ne varam, Tisak s 1700 na 1100, evo sada DLKV 1750 na 1370, nisu blesavi ovi koji kupuju ispod 1400 po meni, taman da su mali investitori. Ja dokupio još na 137x, pa ko živ ko mrtav.

Evo ih, spekulati su se pojavili i na ovo dionici! [angry] [angry]
Katastrofa!
Ali i ja vam preporucam da jos koji mjesec, po mogucnosti godinu pricekate da padne cijena DLKV! [lol] [lol] [lol] [lol]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

New Report

Close