DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,60
14.512
4,036
3,60
3,64
-1,10%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ja sam pisao da pbz nije prodavao gledajuci stanja na dva zadnja ponedeljka. ocito su promjenili politiku ne ide ispod 15.

dok mirovinac prodaje nema zime, oni su vodjeni nekom svojoj (ne)logikom.

i ja sam pomislio kako sam mogao izaci na 15,50 sa nekim sitnim plusom pa sad kupovati, ali kad bi to znao i pogodio svaki put bio bi bogat 🙂

Koliko je ono ovo kuna po diJonici?

http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/400697/Albanci-ce-Dalekovodu-isplatiti-6-8-milijuna-eura.html

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Koliko je ono ovo kuna po diJonici?

http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/400697/Albanci-ce-Dalekovodu-isplatiti-6-8-milijuna-eura.html

2 kune i 10 lipa.

Zelim dalekovodu sve najbolje, ali u svrhu sto objektivnijeg sagledavanja situacije moramo se zapitati koliki je dug po dionici?

68,66 kuna duga po dionici 30.9.2015.

moja cijena na kojoj ću puno kupovati je ravnih 12,00kn

Kolega pričekajte malo, bude i ispod 10kn.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

A imovina – dug?

Totalno nebitno….bitno je da se u narednih 12 kvartala, čitaj 3 godine, riješe svi dugovi prema dobavljačima iz PSN-a. Stabilizira dobivanje poslova u ino na nekih 700 mil kuna godišnje i da napokon krene javna potrošnja i javni radovi, čitaj željeznice i da imamo nekih 300-400 mil kuna godišnje u RH.

I kada to sve prođe, ako prođe:), onda imamo jednog građevinskog diva, kojeg nema u cijeloj RH ni približno. Posla ima, tržišta ima, samo trunka sreće i dobro upravljanje.

Za 3 godine, ili ćemo brojat mrtve u XX.yyy,yy kuna(kod mene slučaj) ili ćemo brojat fine novčiće

Sve stoji al đaba đaba kad ga neko siluje na dolje…more imat 100000000000000 kn pposlova

pepe7

To je kratkoročno silovanje. Možemo pričati o vrijednost, tj. o cijeni, al ajmo uzet neki razuman rok.

2-3 godine, pa onda povući zaključke dali nešto valja ili ne

A imovina – dug?
[/quote]

14,45 kuna po dionici

Svaki dan 3% minus, lijepo bome.

New Report

Close