DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 11:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
6.834
1,872
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Poštovani,
15.10. kadje izašao članak da je Dalekovod sklopio nagodbu u Albaniji saznali smo da će firma dobiti 50 milijuna kuna gotovine. Tada se spekuliralo da bi se to moglo reflektirati na cijenu dionice za oko 2 kune. Čak je kolega bananarama napisao da ako ovu vijest tržište “nulira” – onda smo stvarno u banani…
Evo napokon te dvije kune ali u – minusu, gledajući razdoblje u prethodna dva mjeseca. Nisam siguran, ali mislim da je od perjanica na ZSE – dalekovod imao najveći pad otkako je sve počelo roniti.
Ako griješim, ispravite me molim vas. Silni nalozi od preko 800 komada non stop guraju cijenu prema dolje.
Zašto je to tako? Naravno da nitko od cijenjenih kolega ne zna… Ali mi je jako čudno. I ne miriše na dobro…
Srdačan pozdrav !

Do neki dan cijena 16-17 kuna i obavijesti iz same firme o novim poslovima u vrijednosti 100 milijuna eura.

Izasao sam iz ove dionice prije par mjeseci (srecom) pa sam prestao pratit. Jel mi moze netko u jednoj recenici objasniti sto se zbiva? Ja sam mislio da se ovdje ocekuje dobro godisnje izvjesce zbog prvih prihoda od inozemnih poslova?

Hvala na konstruktivnom odgovoru kolegi Fedoru19, moguće da nisam u pravu, vidjet ćemo što će nam budučnost donijeti.
Za sada ja vidim stanje tako kako sam napisao, volio bih da ne budem u pravu.
Inaće, nemam nikakvog interesa u ovoj dionici, moj post je bio dobronamjeran da stavim drugačiji pogled na stanje stvari, od građevinara kada bih morao birati to bi bio VDKT.

@ bananarama

Je li bila opravdana cijena od 17 kuna prije novih poslova?

lp i sretno

Da se malo prisjetimo rasprave sa kraja kolovoza 2015, jel da da je bitno tko piše, osim što piše? Što kažu uključeni u raspravu ?

DLKV 21.08.2015. cijena 17,07 15.10.2015. 14,41 – 15,8 %

VDKT 21.08.2015. cijena 216,38 15.10.2015. 260,00 + 20,00 %

lp
[/quote]
Kažu da se poslovi dobivaju kako vani tako i kući,a cijena pada zbog rasprodaje fondova, na koju ne možemo utjecati,a što se tiće DLKV svaki dan je sve bolji i bolji.
[/quote]

Dobro, ako je svaki dan sve bolji i bolji, ja sam i pisao o dokapitalizaciji po 10 i rasprodaji, pa ako je vama dobro na – 16 % dobro, kako je tek nama na + 20 % i više na VDKT onda tek.Možemo se opet ćuti kroz neko vrijeme da vidimo kako stoje omjeri, ja sam za VDKT optimističani dalje.

lp i sretno
[/quote]

Evo mene malo, da vadim mast što bi se reklo.
Kako stojimo?
Ne dobro barem vi na DLKV.

Zadnji puta 15.10. ste bili na -16 % na DLKV, a mi na VDKT na + 20 %, rekli smo ćuti se još jednom, pa da vidimo stanja danas.

15.10. DLKV – 14,41
15.10 VDKT – 260

17.12. DLKV – 12,80
17.12. VDKT – 270,89

Nakon minusa od 16 % vi ste nastavili sa minusima pa ste ga još povećali za 11 %.
Dioničari VDKT su sa druge strane još malo povećali plus za 4 %.

Kumulativno ova naša mala igrica, koju proglašavam završenom, je završila tako da su dioničari DLKV završili u minusu 25 % od ljeta, a dioničari VDKT u plusu 25 %.
Što bi se reklo : Jesam vam rekao .

NHF lp i sretno

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

kažu da se najslađe smije onaj koji se zadnje smije. doduše nije se loše smijati i u međuvremenu kao naš kolega plavi.

Kao što napisah 15.10.15., Plavi, zapamtiti ćemo tvoj post i prokomentirati ćemo ga još jednom 30.05.2016g.

do tada ova naša mala igrica nije završena :)

inače na mojoj gledalici, VDKT je 260,00kn, a DLKV 12,99kn.
imam lošu gledalicu ???
rekoh ti već kolega plavi da možeš ti gađati najpovoljnije trenutke za usporedbu…pričekajmo 30.05.16.

to bi bilo to , ko je jamio jamio je na kupnji

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja sam danas nakon puno mjeseci podebljao količinu na DLKV, prodajući jednu drugu dionicu. To nikako ne znači da mozgovi u ovoj dionici neće prodavati i na 5 kunića, na ZSE se to nikad ne zna. Međutim mislim da barem po dobivenim poslovima vani,a i kod kod kuće ovo je naš najperspektivniji građevinar jer ne znam kad je VDKT nešto dobio vani,a sad gdje će dionica to znaju samo fondovi. Recimo VERN-a je bilo po 45 ili 50 kuna, najednom ponuda za preuzimanje po malo žešćoj cifri. Ostaje mi da čekam i čekat ću

moja cijena na kojoj ću puno kupovati je ravnih 12,00kn

Ipak oporavak cijene, bilo je grdo ujutro, jako ruzno je izgledalo, promet je velik, to je ipak pomak na bolje.

Razumljiva je kupnja na ovim razinama no zašto netko prodaje , e to je već nešto što je teško objasnit. Uskoro ćemo vidjeti zašto i tko to čini

pbzco do 17.12. je skratio poziciju za dodatnih 11 tisuca ( netko pisao da ne prodaje). jos mu ostalo samo 1,269 milijuna. ostali su svi manji medjusobno. zanimljivo je i to da su neki koji su ulazili ljetos po 16 izasli u medjuvremenu. Zelim im čestitati na disciplini. Da sam barem ja izašao umjesto dokupljivao tada… danas bih lagano mogao 25 postokupit više. Stranac se nije pomjerio nigdje zadnja dva mjeseca. .. da smanjuje se broj dioničara, što je dobro. Do kad će gazda mirovinac prodavati vidjet cemo nadam se da će postojati neka cijena gdje će ga netko pitati za cijeli paket. i na kraju nista se specijalno ne desava u DLKV koliko je meni poznato prema informacijama zaposlenih, a što bi moglo utjecati na ovaj pad cijene.

New Report

Close