DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja sam spominjao, pa su me popljuvali da sam sve krivo procjenio

Svima jedno veliko hahahahah, i dalje tvrdim da ako DLKV uspije izvuci pozitivnu nulu na tim elektranama da je to veliki plus. Ja očekujem da će biti oko 20 milijuna kuna otpisa, ali to je i planirano u mojim projekcijama. E sad pretpostavljam da je autor članka onaj isti koji je napisao da je DLKV dobit oštro pala u odnosu na prošlu godinu.

Ali spominjale su se i cifre o prodaji po 36 kuna pa one jos jace od 75 kuna i tako … spominje se svašta na ovom forumu. s vremena na vrijeme 🙂 Uživajte…
Dao Bog svima nama da bude ovo gore točno mada kako stvari stoje nema ni jednog kupca zainteresiranog osim HEP-a, koji čeka razvoj političke situacije i koji je ponudio 20 milijuna kuna ispod knjigovodstvene vrijednosti. Eto toliko od mene…..

Ako mi netko može odgovoriti po koliko je nexus ušao ovdje, ne sjećam se?10kn?

Hvala!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

2. PBZ Croatia Osiguranje OMF kat. B 1.281.835 5,19%

zadnja promjena -101 dionica…

i dalje zele prodavati ali očito da ne idu ispod 15 kuna.

2. PBZ Croatia Osiguranje OMF kat. B 1.281.835 5,19%

zadnja promjena -101 dionica…

i dalje zele prodavati ali očito da ne idu ispod 15 kuna.

-1530
Moje dionice

Ništa neobično. Moguće samo kupuju……..dolare?!

marcello

Grčić se isto nakrco Dalekovodom, 2012 ili prije.

https://www.sukobinteresa.hr/ik/old/3/3/2/6/3003266231895.pdf?3

Baš se nakrcao:), ja sa 25 godina imam veći portfelj od njega. A glavno da su tu nekretnine, samo stanovi i zemljišta, to je to!,

Bravo za 2 čovjeka u Državi, samo daj cigle i betona, to ne može uteć:)

Baš se nakrcao:), ja sa 25 godina imam veći portfelj od njega. A glavno da su tu nekretnine, samo stanovi i zemljišta, to je to!,

Bravo za 2 čovjeka u Državi, samo daj cigle i betona, to ne može uteć:)

pa čovjek je završio splitski ekonomski faks. tamo su ga valjda to i naučili premda bi mu građevinski bolje ležao pa zidat priko pola škoja.

who dares, wins

evo i blogerov doprinos grčićevoj ekonomskoj praksi ” U vlasništvu nekretnina za stanovanje, s oko 90%, Hrvatska dijeli čvrsto drugo mjesto (iza Rumunja). ‘Bedasti’ Nizozemci, Šveđani, Danci, Nijemci, Irci, Austrijanci, Finci, Britanci su na dnu”
ja još kad mu vidim onu frizuricu padam u bandag. ne mora ništa ni progovoriti…

who dares, wins

“Umire” dionica umire i tema, pa rekoh da dam možda jednu ideju. Firma je po meni ukoliko se ne desi neko novo sr… podcijenjena barem 50 posto, ALI i to velikim slovima ALI, sve dok imamo jedno 2,5 mio dionica na prodaju (ERSTE i PBZCO mirovinci i stranac te jos koji privatni ulagač) a na kupnji s vremena na vrijeme malo dokupa od drugih privatnih osoba ne vidim promjenu smjera. I neće ga biti dok se ta zaliha ne počisti.
E sad ja bih dokupio jos jedno 20 – 25 tisuća dionica, ali kad bih znao da ima još ekipe koja je spreman investirati i pokupiti taj kolač od jedan posto firme. Eto za mene znate, ako nas se dovoljno skupi možda se i može otkupiti sve od ove trojice pa možda dodju i ljepsši dani za ovu dionicu na nekim razinama 20 plus. Čisto kao ideja. Javite svoje viđenje, možda čak poznajete nekog fond menađera koji bi se prikljucio nama malima, čisto da se odnos snaga na kupnji i prodaji promijeni. Ne vidim razloga fundamentalno što fondovi vide a ja ne vidim da bi se toliko razlikovali u nekim ciljanim cjenama. Ali što je tu je….

"Umire" dionica umire i tema, pa rekoh da dam možda jednu ideju. Firma je po meni ukoliko se ne desi neko novo sr… podcijenjena barem 50 posto, ALI i to velikim slovima ALI, sve dok imamo jedno 2,5 mio dionica na prodaju (ERSTE i PBZCO mirovinci i stranac te jos koji privatni ulagač) a na kupnji s vremena na vrijeme malo dokupa od drugih privatnih osoba ne vidim promjenu smjera. I neće ga biti dok se ta zaliha ne počisti.
E sad ja bih dokupio jos jedno 20 – 25 tisuća dionica, ali kad bih znao da ima još ekipe koja je spreman investirati i pokupiti taj kolač od jedan posto firme. Eto za mene znate, ako nas se dovoljno skupi možda se i može otkupiti sve od ove trojice pa možda dodju i ljepsši dani za ovu dionicu na nekim razinama 20 plus. Čisto kao ideja. Javite svoje viđenje, možda čak poznajete nekog fond menađera koji bi se prikljucio nama malima, čisto da se odnos snaga na kupnji i prodaji promijeni. Ne vidim razloga fundamentalno što fondovi vide a ja ne vidim da bi se toliko razlikovali u nekim ciljanim cjenama. Ali što je tu je….

ja sam za, ja bih kupio do 10 000 kom.

New Report

Close