DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 00:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

dok je cijena bila 1600-1700 prometi su bili 1400kom a sada na ovom nadam se dnu 4xxxkom. Tko se i zašto pod svaku cijenu istovara ko da če sutra kluč u bravu. Te količine ne prodaju mali.par dana x 4000kom.
Što oni znaju što mi neznamo.Ali i tko te silne količine proguta i zašto.

mirovnici ljepo i pametno kupe malo pomalo isto kokosi kljucaju ali pune želuce

dok je cijena bila 1600-1700 prometi su bili 1400kom a sada na ovom nadam se dnu 4xxxkom. Tko se i zašto pod svaku cijenu istovara ko da če sutra kluč u bravu. Te količine ne prodaju mali.par dana x 4000kom.
Što oni znaju što mi neznamo.Ali i tko te silne količine proguta i zašto.

Nisi u pravu. Pogledaj promete oko 20.11.2007. pa ces vidjeti da je i onda tako bilo. I mene je to plasili u ona vremena. [proud]

Ulaz mi je dosta visi nego je sadasnja cijena, ali bas me briga, ja svoje ne dam ispod cijene tog ulaza![sealed]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

darkus: ” dok je cijena bila 1600-1700 prometi su bili 1400kom a sada na ovom nadam se dnu 4xxxkom. Tko se i zašto pod svaku cijenu istovara ko da če sutra kluč u bravu. Te količine ne prodaju mali.par dana x 4000kom. Što oni znaju što mi neznamo.Ali i tko te silne količine proguta i zašto. ” Nisi u pravu. Pogledaj promete oko 20.11.2007. pa ces vidjeti da je i onda tako bilo. I mene je to plasili u ona vremena. [proud] Ulaz mi je dosta visi nego je sadasnja cijena, ali bas me briga, ja svoje ne dam ispod cijene tog ulaza![sealed]
– makar to nasljedili unuci – nisi izgubijo dok ne prodaš
[smiley]

Ima li netko TOP 10 pregled u zadnja 2 tjedna? Nisam pratio @ebi ga! [embarass]

skype - ivek1234

je li se to Ivek ponovio o DLKV-ra

je li se to Ivek ponovio o DLKV-ra

A cuj, gledam ga, uci cu sigurno samo je pitanje kada. Pratim par dionica ali se jos uvijek ne usudim ulaziti. A i ovo iskrcavanje me pomalo brine po principu IS THERE I SHOULD KNOW. A nemam nikakav info. Na sve strane slezu ramenima. Ako se HAAB cisti to je samo pozitivno. Iako, poceli su davno iskrcavati na gomili pozicija pa bi to teretski moglo znaciti i da su predvidjeli ovo sranje sto bi im trebao biti plus jer su znali. Kaj ja znam. Nisam pametan. Ulazim unutra sigurno samo je pitanje po kojoj cijeni a mislim da je dno jos uvijek daleko u svakom pogledu.

skype - ivek1234

svi se iskrcavaju a ja ga nedam makar se isplatio tek mojoj djeci-s tim se več mirim (ušao u prošloj korekciji misleči da je to dno,esemti..)

Nedam ga ni ja sve sam utukao u njega. Ivek koja je po tvome realna cijena

Ja ti ovako vidim stvar. Ovo po meni ide u mp3 pogotovo ako US zavrsi u crvenom jako. To bi moglo povuci Aziju u pon i EU a sto ce biti kod nas ostavljam da se zakljuci. Kao sto sam govorio veliki izalze van mali kupuju i imaju pozicije koje su za ovo vrijeme relativno visoke. Svi se nadaju da ce FI izvuci stvar i da ce sve nakon FI odletiti gore a oni se veselo iskrcati. Jedini problem je sto puno ljudi racuna na to. Veliki se izvukli mali usli i ocekuju uzlet samo je pitanje tko ce kupovati. Fond manageri i veliki nisu budale a i pomalo citaju ove nase forumcice.

Ja sam prestar za to a i vidio sam vec ovakva sra… Gubim na inflaciji i na tome sto ne dobivam ali to barem mogu izracunati i znati na cemu sam. Svi gubimo u ovim vremenima kaj da ti velim.

skype - ivek1234

A cuj, gledam ga, uci cu sigurno samo je pitanje kada. Pratim par dionica ali se jos uvijek ne usudim ulaziti. A i ovo iskrcavanje me pomalo brine po principu IS THERE I SHOULD KNOW. A nemam nikakav info. Na sve strane slezu ramenima. Ako se HAAB cisti to je samo pozitivno. Iako, poceli su davno iskrcavati na gomili pozicija pa bi to teretski moglo znaciti i da su predvidjeli ovo sranje sto bi im trebao biti plus jer su znali. Kaj ja znam. Nisam pametan. Ulazim unutra sigurno samo je pitanje po kojoj cijeni a mislim da je dno jos uvijek daleko u svakom pogledu.

oh…pa imamo iste zelje i razmisljanja….to mi se svidja..

Ja ti ovako vidim stvar. Ovo po meni ide u mp3 pogotovo ako US zavrsi u crvenom jako. To bi moglo povuci Aziju u pon i EU a sto ce biti kod nas ostavljam da se zakljuci. Kao sto sam govorio veliki izalze van mali kupuju i imaju pozicije koje su za ovo vrijeme relativno visoke. Svi se nadaju da ce FI izvuci stvar i da ce sve nakon FI odletiti gore a oni se veselo iskrcati. Jedini problem je sto puno ljudi racuna na to. Veliki se izvukli mali usli i ocekuju uzlet samo je pitanje tko ce kupovati. Fond manageri i veliki nisu budale a i pomalo citaju ove nase forumcice.

Ja sam prestar za to a i vidio sam vec ovakva sra… Gubim na inflaciji i na tome sto ne dobivam ali to barem mogu izracunati i znati na cemu sam. Svi gubimo u ovim vremenima kaj da ti velim.

ODLICNA RECENZIJA TRENUTNOG STANJA TRZISTA I SITUACIJE U SVIJETU

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Nedam ga ni ja sve sam utukao u njega. Ivek koja je po tvome realna cijena

1400 – 1500

skype - ivek1234

New Report

Close