Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Kao da je naslov u PD-u bolji, a ako bi krenuli u blok transakcije cijena bi otišla u nebo, za sada možemo očekivati sve bolje kvartalne, jer većina ovih ugovorenih poslova ulazi u zadnji i prve kvartale 2016
Tekst je napisan kao od strane konobara..naeavno da se rezultati od lani i ove godine ne mogu uspoređivati a on od toga cak napravi senzacionalni naslov umjesto da stavi ono sto jest mjerodavno a to je da su prihodi ove godine veci za 20%..sto i je najbitnije
Ne znam zašto se čudim novinaru, ali stvarno je pravi novinar (da ga ne nazovem pravom riječju)
Nastavlja se u revijalnom tonu kao i do sada..svaki dan je isti..i nema tu znacajnih pomaka bez vanjskog kapitala.Kupac iz vana moze donijeti promijene…a do tad ..ja svojih 30 000 komada ionako necu prodati do razine 80-100 kuna …uostalom imam kome to ostaviti.Samoo za strpljive!!!”
Nastavlja se u revijalnom tonu kao i do sada..svaki dan je isti..i nema tu znacajnih pomaka bez vanjskog kapitala.Kupac iz vana moze donijeti promijene…a do tad ..ja svojih 30 000 komada ionako necu prodati do razine 80-100 kuna …uostalom imam kome to ostaviti.Samoo za strpljive!!!"
Ti si stvarno idlučio biti milijunaš 🙂
Bravo za tebe!
Dali negdje imamo podatak koliko vrijedi Vjetropark?, ili podatak koliko misle dobiti za isti prilikom prodaje?, znam da su uložili izmedu 60-80 mil eura?
Dali negdje imamo podatak koliko vrijedi Vjetropark?, ili podatak koliko misle dobiti za isti prilikom prodaje?, znam da su uložili izmedu 60-80 mil eura?
Novci su u svakom slučaju zanimljivi,dakle mislim da DLKV posjeduje 2 vjetroelektrane:
Bruška 50% udjela, vrijednost 61 milijun eura
Vaš link …
i Popina 16 milijuna eura vrijednosti
Vaš link …
Kako im se ne žuri s prodajom jer dobro zarađuju, mislim da u svakom slučaju imaju lijepe novce u ovome, kolike procjenite sami
Znaci cca 50 mil. eurica….
Prodavat pod svatku cijenu nema smisla, Cash Flow je stabilan, jedino što će to morati svakako napraviti jer se okreću core B, samo je pitanje vremena, a onda imamo 400 mil kn razloga dodatno u blagajni za smanjiti obveze
Dalekovod je ulozio 62mil eura u vjetroelektrane a godisnje od prodaje struje hepu ima 13mil eura zarade. Mislim da su vec isplatili ulozeno.
E moj Oreškoviću sad mi ništa baš nije jasno???’ imamo informaciju da će za sad vecć dvije i pol godine firma biti 5 puta toliko odnosno 75 kuna, sad da elektrane vrijede 50 mio eur. Ja sam za te elektrane pisao prije par mjeseci, iz firme znam da se očekuje za taj biznis oko 40-50 m kuna, najbolja ponuda bila oko 3 milijuna eura knjigama to vrijedi oko 50-60 milijuna kuna……
Daj ljudi barem uzmite konsolidirane izvještaje i dajte se malo informirajte o dionicama koje imate u posjedu. pogledajte na sud reg povezane firme vidite koliko imaju duga itd itd itd. hahahaha.
Konstatacije o milijardama negdsje zagubljenim vrijeđa sve ostale na forumu jer ispada da nitko nema pojma o pola milijarde nečeg. Ljudi to je investirano kreditom u kompi sa Skansijem i Curkovicem, budite sretni ako ista Dalekovod izvuce na tim vjetroelektranama.