DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Na izvješće se nema šta reći negativno samo pozitivno.
Za negativne (prema Dlkv) preostaje piljenje poput preveliki je broj dionica na tržištu, preveliki je dug, i prije su imali dobra izvješća i sl.

Odlicno, ocekujem cijenu na 13,78 kn u ponedjeljak na otvaranju…:):):)

Dobit prije amortizacije za 3 Q 2015.g. Dalekovoda d.d. je 69 mil kn. Strana 8 ili 9.

Na ZSE-u cijena neke dionice uvelike ovisi o strukturi dioničara a manjim dijelom o poslovanju. Dalekovod je očit primjer toga. Vjerujte mi da je veći broj dionica u rukama malih dioničara ovdje bi i cijena dionice bila na barem 25 kuna. Na ovako nelikvidnom tržištu kada izlaze dva vodeća fonda nije za očekivati neki veći rast cijene. A koriste svaku kupnju da bi se po njoj iskrcali, reklo bi se “iskrcavanje bez milosti”.

Ajde, za par godina ćemo se sa sjetom prisjećati ovih cjenovnih razina.
Sada kupujemo budućnost.
Posao znamo raditi, dobivamo poslove po cijelom svijetu.
Samo da nam se politika opet ne uplete u upravu.

Ima tko knjigu dioničara.
Info molim na poruke.

Hvala!

La vita e bella!

igračino
nije piljenje! činjenica jest da je ogroman broj dionica (cca 4-5 milje komada) u nestabilnim silom prilika rukama. ljudi/vjerovnici izvlače što mogu ako im negdje zaškripi ne pitajući za cijenu. dok barem 60% ne prođe u “stabilnije! vlasništvo, nema nam tu nekog ozbiljnijeg rasta, ma što god mi priželjkivali i rekli (nažalost, bez obzira na poslovanje). a nakon toga,…. e to je već sasvim druga priča!

Zadnjih pet trgovinskih dana (koji se vide na stanju skddu) ukupno prodano oko 44k komada od toga oko 31k (oko 70%) od strane broja 2 i broja 9 iz top 10.

Kupujte dok ima, jer kada prodaju sto misle,.. 😀
Trenutno drze dionice u vrijednosti od oko 22 miliona kuna.

Htjedoh reći da sve to znamo i ne vidim smisla da mjesecima pilimo po istim stvarima o kojima sve znamo. Izvješće nismo znali pa bi volio da čujem negativne osvrte na izašlo izvješće.

Nema nove negativnosti, sve što je bilo negativno je i sada negativno i dalje. Samo je razlika što sve više stvari ima pozitivan predznak

Nadam se da neće bit i destabilizacije poslije izbora, i nekih razno raznih tipičnih igra (HR) već mi je puna kapa toga.

Na ZSE-u cijena neke dionice uvelike ovisi o strukturi dioničara a manjim dijelom o poslovanju. Dalekovod je očit primjer toga. Vjerujte mi da je veći broj dionica u rukama malih dioničara ovdje bi i cijena dionice bila na barem 25 kuna. Na ovako nelikvidnom tržištu kada izlaze dva vodeća fonda nije za očekivati neki veći rast cijene. A koriste svaku kupnju da bi se po njoj iskrcali, reklo bi se "iskrcavanje bez milosti".

Jel tko gledao knjigu dionicara u zadnje vrijeme, tko kupuje od fondova?

Isto tako mi nije jasno zašto fondovi uopće izlaze. Kupovali su vjerovatno po masu puta veću paru da bi prodavali sad kad se bliži mogućnost povratka bar dijela para?!? Pa jel to kriminal ili ne?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close