DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 10:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,74
11.508
3,077
3,72
3,74
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

jadan fond nema kome prodati dionice, šmrc šmrc…

Mislim da je država jako utjecala na dobivanje posla sa željeznicom, te da će postaviti svoga čovjeka na čelo dalekovoda. Bojim se da će se slučaj sa autocestama ponoviti…

Pa neka se ponovi, ja nemam nista protiv, naprotiv, pogotovo ako ide financiranje iz EU, to je jedino sta moze dignut cijelu RH, a s time i dalekovod ponovo na 2 milijarde prihoda…a onda znamo gdje ide dionica, mislim ionako znamk gdje ide….kokice i uzivanje

Na kraju Q4 ćemo imat oko 100 mil keša na računu uz napokon stabilno i prihodovno korektno poslovanje.

Nego me zanima zašto su se izdavale obveznice od cca 12 mil kuna(koliko me pamćenje služi)?, dali netko to zna.
Kolike su nam jednokratne obveze svakog kvartala iz PSN?, molim pomoc

U Q4 ide završetak Ukrajinskog posla, i tu se prema Velinim najavam očekuju prihodi od 1,1-1,2 milijarde kuna. Ono što će me najviše interesira je NT, on mora biti jak i pozitivan da možemo zaključiti da idemo u pravom smjeru

U kolko sati inace izađe izvjesce?

U kolko sati inace izađe izvjesce?

U 16:00 kao i uvijek

Izvjesce ovdje vecinom debelo kasni, tako da najranije sljedeci tjedan

Muke po Mateju da se snades
Evo konacno FI
Guštajte ili kritizirajte

http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/DLKV-fin2015-3Q-NotREV-K-HR.pdf

Čestitke dioničarima..

nije sve tako crno

Ja zadovoljan. Svakim slijedećim izvješćem ću biti još zadovoljniji. A tek su se zalaufali.

moram priznati da me je dlkv veoma ugodno iznenadio. nisam očekivao ovako dobro fi.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Dalekovod ostvario rast prihoda i neto dobit 32 milijuna kuna, a Viadukt pad prihoda i gubitak od 28 milijuna kuna.

New Report

Close