Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Vikend, ispričavam se, nisam dobro čitao.
Inače, ne bih se baš previše pouzdao u veliku a pogotovo sigurnu i budućnost turizma u RH bez obzira na odlična ulaganja. “Jedna” bombica, i ode sve kao kula od karata.
haha kakvo trgovanje danas, obratite malo paznju
Dionica raste cijeli dan i onda 5 minuta prije zatvaranja neko je vrati na nulu tj.iskrca maksimalno koliko moze bez da ju zacrveni.
Onda netko drugi iskrca sve do razine 14,68 i posalje dionicu u minus.
I onda 15 sekundi prije kraja obojica kupe minimalnu kolicinu kako bi vratili dionicu u zeleno
Decki, ovdje neko brutalno izlazi, a ocito da planira i dalje. Mene zanima, ove minimalne transakcije u sekundama prije zatvaranja, dal je to dozvoljeno, zar to ne spada u manipulaciju. Fondovi to ne bi smjeli, ili se varam?
evo da se nadovezem da se bas iskrcava onda je mogo jos 10 lipa nize i 5x vise jos istovarit …nije neka razlika …. a prije da je kupio netko drugi ovo na kraju nego taj….. al sve je ovo trljavo na ovakve objave jer nitko nezna tko i kad pozeli izaci ..mislim na ove koji dosad prodaju
Nisu problem ovi koji prodaju nego je problem što kupci nemaju dovoljno keša da to poberu. Danas pred kraj dana maknuo sam sve naloge sa kupnje, neću više neko vrijeme kupovati niti ću držati potporu. Nema ovo smisla, mizerni prometi i to uglavnom od sitnih trejdera koji iz dana u dan mijenjaju mišljenje. Vidjeti ćemo do kuda je fond spreman ići.
Ima dioničara koji često pišu iz “dosade” (spadam u tu kategoriju) i većina koji su nervozni i koji će se iskrcati čim ovo ode par kuna gore. Savjet ovim drugima: ako vam ne treba za “kruh” opustite se i tako će te najviše zaraditi.
Btw, dali tko prati knjigu dioničara?
Jedno pitanje, neznam dali se pričalo opčenito o tome na forumu.
Knjigu dioničara koju se dobije na skdd-u kad se plati 125 kn, dali je zakonski kažnjivo podjeliti sa drugim dioničarima?, tipa netko ima, pozicije od ovaj tjedan, drugi od prije mjesec, dva, tri…. I da si međusobno izmjene preko privatnih poruka ili sl. kako bi napravili analizu, usporedbu pozicija,,, da ne kupuješ svakih tjedan, mjesec,
kad se već komentira trgovina da li ste primijetili da su sve značajnije sastavnice crobexa dobrano preko +1% osim ina neutralnih 0% i onda sami index jedva +0,16% !? nikad se ne bavim izračunom takvih bedastoća tipa index i td. ali ovo na prvi pogled nešto i nije baš normalno. da li oni to računaju po prosječnoj cijeni ili pitaj boga kako ali nikako mi ti postotci ne odgovaraju onom što se je danas dešavalo.
Dalekovodov udio u zadnjem poslu je oko 400 milijuna kuna kaže Vela.
čeka se izvještaj, to će biti presudno za cijenu u slijedećih 4-5 dana
Objava poslova sluzi da se na nelikvnidnom trzistu prodaju dionice kojih je puno previse, a ne da cijena ide gore.
neznalica 2
Upišeš u tražilicu rbc.ua google ti ponudi prevod i uđeš na taj način, potražiš u intervjuima direktor Ukrenergo i čitaš. Nije ni meni taj jezik maternji.
Pozdrav
@vikend
Po tvom postu zaključujem da je bolje da ne sklapaju poslove i da ih ne objavljuju…bravo majstore….