DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 04:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

e kad bih znao da će uskoro gore, uzeo bih ja odmah još 10.000 komada, a takvih nas ima još ohoho…samo se nikome ne da ovdje parkirati veću lovu pa gledati mjesecima kiseljenje na 15-16 kn

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

U tom i je bit….mnogi će gledat brutalan rast, a neće bit unutra…

Kupnja i dalje ne posustaje. Lijepo je za gledati kad već vani nema sunca. Ne sugeriram ništa. Ja sam dokupljivao u više navrata po malo i odgovara mi rast. Ipak nemam ni izdaleka kao kolega koji ima 160 tisuća komada.

@bodul11

Samo gledaj…

Šta da gledam??

Ispričavam se kolegi – pogrešno sam vidio broj pa sam išao provjeriti za svaki slučaj. Sada vidim da je jedna nula manje. U svakom slučaju me šijete.

http://www.rbc.ua/rus/interview/i-o-direktora-ukrenergo-vsevolod-kovalchuk-1445425298.html
Pozdrav

paolina@
Otkud ukrajincima lova za DLKV????

? O čemu ti?
Daj čitaj članak.

ima par nas kojima nije materinji…pa ako neko zeli prevest zanimljiv i dio

http://www.rbc.ua/rus/interview/i-o-direktora-ukrenergo-vsevolod-kovalchuk-1445425298.html
Pozdrav

O čemu članak govori?
Hvala

neki opasan pad!? nešto vezano za objavljeni članak?

Kupnja i dalje ne posustaje. Lijepo je za gledati kad već vani nema sunca. Ne sugeriram ništa. Ja sam dokupljivao u više navrata po malo i odgovara mi rast. Ipak nemam ni izdaleka kao kolega koji ima 160 tisuća komada.

Jel prati tko ovo??

Netko sruši diJonicu za čitavu kunu. Ubo reda radi 200 kom po 15,0X mislio ima li koji sumanuti luđak da je sruši i niže, očito da ima i da nam luđaka ne fali[emo_smijeh]
200 000 kuna prometa čitav dan po 15,50 i onda ovo. Pa ovo nema nigdje na kugli zemaljskoj 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close