DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 02:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

DLKV će odjednom eksplodirati i skočiti preko 20 kn…a onda će mnogi čupati kosu jer su mjesecima mogli kupovati po 15 kn…a nisu

a neki će čupat kosu zato što nisu pri bog zna kakvom kešu ovih dana.. kao ja npr.. ali ima se nešto od prije..

Čemu plaćati skuplje kada 3 iz top10 prodaju na ovim razinama. Kupujte po doskontu i ne plaćate više, nestrpljivi neka izađu jer ovo još dugo neće jače gore. To su činjenice nažalost

@bodul11

Samo gledaj…

Gledajte trenutno imam 16000komada,odgovara mi rast. Ali budimo realni, rasti će kad fond to odluči. Nemate vi dovoljno love da to pogurate.

bodul11@
A možda je fond već odlučio da to digne’ Aj znaj njihovu matematiku!

možda sutra potegne i do 16-16,5 kn ali preko toga teško

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Vidim da pojedinci ne kuze. Ovdje nije tema je li tvrtka dobra ili nije, vec da li zbog dionicara moze puno gore ili dolje sto se cijene tice.
Gledajuci poslove, tvrtka ide u pravom smjeru. Ali jedino dobit od tih poslova nam daje “pecat” da je to zaista tako.

Kod Sunčanog Hvara koji je također prošao predstečajnu je situacija drukčija? Pitam jer tamo vidim da pišete hvalospjeve.

DLKV će odjednom eksplodirati i skočiti preko 20 kn…a onda će mnogi čupati kosu jer su mjesecima mogli kupovati po 15 kn…a nisu

zato šuti i nek traje što duže ovako, neka cijene još niže a neka samo ugovaraju poslove, di ćeš bolje prika

Ironično je da Hidra u dva dana potegne oko 20% u plus a samo su podizvođači a još im je upitna i predstečajna. Lijepa naša burzica, da je nema ne bi je ni trebalo iozmišljati![emo_ooooo]

Ovo kad sad uskoro jurne, više nema povratka na staro rekli bi SDP-ovci.. – ovo će jurnut preko 100% u vrlo kratkom periodu (upamtite ovaj post).

@igrac prije nego donosite zakljucak, budite sigurni da ste razumjeli sto sam napisao.
Ja sam sunh prodao i zaradio, negdje u vrijeme kad se pisalo i izracunavalo da ne vrijedi, tako da vam zakljucak ne pije vodu.
Postavio sam pitanje gdje su sad svi ti ljudi…kupuje se buducnost, a turizam ima svijetlu buducnost.

New Report

Close