DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 00:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uz IGH i Hidroelektru, ruski investitor Sergej Gljadelkin, ”tajnoviti ruski milijarder s hrvatskom putovnicom”, koju je dobio u doba Račanove vlade u kojoj je Slavko Linić bio ministar gospodarstva, kupuje i tvrtku ”Dalekovodi d. d.” koju je upravo Linić, kao financ-ministar u Milanovićevom, drugom socijalističkom kabinetu, spasio od stečaja izumom instituta ”predstečajne nagodbe”
Vaš link …[/url]
članak je malo stariji i denis je tu nadrobio svašta pa ga nisam htio prije postati ali… ajde nek bude i to tu premda mislim da se je zabunio. no bumo vidli…

who dares, wins

Eto sada će se pomalo ukipavati i “pametni novac” koji ne voli rizik koji smo mi prije svih ovih poslova preuzeli na sebe u dokapitalizaciji.

Lojtra neka je i najmanji cca 15-20% eto opet cca 120-140 milja i još ktome kao što isami vele za kasnije kao referenca

pepe7

http://www.poslovni.hr/hrvatska/konzorcij-dalekovoda-zagreb-montaze-i-div-a-dobio-posao-na-pruzi-d-selo-krizevci-303556

Podizvođači će da odrade a Konzorcij će da obere vrhnje. Lijepo da ne može biti ljepše.[emo_palacg]

Upravo tako.

@prognostik to ja cijelo vrijeme govorim. Naravno, mozda sam u krivu. No, ono sto je jos jedna otegotna okolnost je cinjenica da mnogi (fondovi) imaju igromne kolicine tih dionica i bez problema zatuku cijenu prema dolje.

Bude ponudio ko za hidru ispod cijene

@prognostik to ja cijelo vrijeme govorim. Naravno, mozda sam u krivu. No, ono sto je jos jedna otegotna okolnost je cinjenica da mnogi (fondovi) imaju igromne kolicine tih dionica i bez problema zatuku cijenu prema dolje.

ti si genijalan!! Uvijek ima nešto zašto nešto što se dobro dogodi ustvari i nije tako dobro.. Nažalost, dlkv je sve jač i jači, neoisno o tvom i mom piskaranju. Što će se na burzi događat ubuduće to sam bog zna.. ali da dlkv nije napravio odlične stvari u zadnjih godinu dana, je..

http://www.dalekovod.hr/vijesti-1.aspx

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Ljudi, spremite se …uskoro polijećemo…

DLKV će odjednom eksplodirati i skočiti preko 20 kn…a onda će mnogi čupati kosu jer su mjesecima mogli kupovati po 15 kn…a nisu

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close