Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Uz IGH i Hidroelektru, ruski investitor Sergej Gljadelkin, ”tajnoviti ruski milijarder s hrvatskom putovnicom”, koju je dobio u doba Račanove vlade u kojoj je Slavko Linić bio ministar gospodarstva, kupuje i tvrtku ”Dalekovodi d. d.” koju je upravo Linić, kao financ-ministar u Milanovićevom, drugom socijalističkom kabinetu, spasio od stečaja izumom instituta ”predstečajne nagodbe”
Vaš link …[/url]
članak je malo stariji i denis je tu nadrobio svašta pa ga nisam htio prije postati ali… ajde nek bude i to tu premda mislim da se je zabunio. no bumo vidli…
Eto sada će se pomalo ukipavati i “pametni novac” koji ne voli rizik koji smo mi prije svih ovih poslova preuzeli na sebe u dokapitalizaciji.
Lojtra neka je i najmanji cca 15-20% eto opet cca 120-140 milja i još ktome kao što isami vele za kasnije kao referenca
Podizvođači će da odrade a Konzorcij će da obere vrhnje. Lijepo da ne može biti ljepše.[emo_palacg]
Upravo tako.
@prognostik to ja cijelo vrijeme govorim. Naravno, mozda sam u krivu. No, ono sto je jos jedna otegotna okolnost je cinjenica da mnogi (fondovi) imaju igromne kolicine tih dionica i bez problema zatuku cijenu prema dolje.
@prognostik to ja cijelo vrijeme govorim. Naravno, mozda sam u krivu. No, ono sto je jos jedna otegotna okolnost je cinjenica da mnogi (fondovi) imaju igromne kolicine tih dionica i bez problema zatuku cijenu prema dolje.
ti si genijalan!! Uvijek ima nešto zašto nešto što se dobro dogodi ustvari i nije tako dobro.. Nažalost, dlkv je sve jač i jači, neoisno o tvom i mom piskaranju. Što će se na burzi događat ubuduće to sam bog zna.. ali da dlkv nije napravio odlične stvari u zadnjih godinu dana, je..
Ljudi, spremite se …uskoro polijećemo…