Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 20:24
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
U sjeni novinskih napisa o mogućem neprijateljskom preuzimanju Adrisa netko polako skuplja dionice Dalekovoda. Drugi se nadaju da cijena ne će otići i da imaju vremena za kupnju. I ja sam se već nekoliko puta zaletio i dokupio skuplje no što je trebalo. Potencijal u firmi postoji, a rizik isto tako, neka svatko za sebe prosudi koji je rizik za njega prihvatljiv i koliko može čekati. Ne nagovaram ni na što.
btw koliko dlkv ima sada ukupno dionica? 24.719.305 ,a prije razvodnjavanja 9940000?
dali je to to ?
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
S obzirom na informiranost, nadam se da si samo posmatrač na Dalekovodu ili sretnik…
zanima me kronologija razvodnjavanja radi preciznijg izracuna, i da stajao sam sa strane ,cekao pretumbavanje , slag na kraju konverzija i finalno zakucavanje cijene.
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
zanima me kronologija razvodnjavanja radi preciznijg izracuna, i da stajao sam sa strane ,cekao pretumbavanje , slag na kraju konverzija i finalno zakucavanje cijene.
Zakasnio si…???
Paško Vela tko je naplatio VIP-u?
Pozdrav
Paško Vela tko je naplatio VIP-u?
Pozdrav
Ne kužim, kakve direktne veze sa Dalekovodom ovo ima?