Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
E sad koliko ti je pametno pola portfelja stavit u jednu ovakvu dionicu?
I još kažeš da se izvučeš. Znači ne osjećaš se ugodno u ovoj dionici? Pa zašto si je onda kupio?
osjecam se ja ugodno i vjerujem u dionicu samo mi se neda biti u njoj 2 godine. u tome je kljuc i problem. imam druge stvari u planu.
Nek oni nama isplate 2 kune izvanredne dividende po dionici pa onda neka cijenu spucaju i ispod 10 kuna. Nemam ništa protiv. Dajte nam malo toga neplaniranoga keša da osjetimo neku dobit a poslije kud će sa cijenom baš me briga. Ionako ovdje namjeravam biti par godina jer bolje prilike i perspektivnije firme na ZSE-u trenutno ne vidim.
Da isplate 2 kn “izvanredne” dobiti? Hm, valjda je prioritet smanjiti ogroman dug (teret na leđima), stabilizirati tvrtku koja ima tubolentne godine iza sebe. Tako bi napravila svaka ozbiljna uprava koja razmišlja dugoročno.
Inače ti novci nisu nikakav neplanirani prihod, jer nije ni tužba podignuta onako slučajno.
Kako stvari stoje i ja planiram ovdje ostati par godina dok god vidim napradak koji je trenutno evidentan.
Priority projects,Croatia, to be determined…..
Pozdrav
@paolina – nema straha više ovdje, ipak je to sada u privatnim rukama
Ono što je još bolje, a to je da sada imamo mali Holding sa velikom tvrtkom koja nije ušla u probleme svih ovih godina, Zagreb Montažom, i to omogućuje da lakše nastupamo na natječajima koji nam možda i nisu CORE.
Uzmite samo trošak Vijadukta, već 3 ili 5 godina, ispravite me imaju ulaganja u labaratorij za gradnju betonskih pragova za željeznicom, oni su htjeli ovaj zadnji posao, ali mini HOLDING ih je pljus pras.
Svi oni koji su kupili po 10 k u dokapitalizaciji(ja osobno 11 000 ) a i oni strpljivi pokupi će vrhnje, ovo je definitivno dionica za strpljive.!!
Ovim tempom i na ovakvom prometu fondu treba jedno 10 godina da se istovari!
Ovim tempom i na ovakvom prometu fondu treba jedno 10 godina da se istovari!
a evo mogu ja kupit jedno 200.000 komada za početak
po 1 kn ako mu je sila da ih se riješi 🙂
Bugs
Ne bi je kupio ni po 1 kn, jer bi čekao da padne još niže. Takvih investitora ima kolko želiš..
U sjeni novinskih napisa o mogućem neprijateljskom preuzimanju Adrisa netko polako skuplja dionice Dalekovoda. Drugi se nadaju da cijena ne će otići i da imaju vremena za kupnju. I ja sam se već nekoliko puta zaletio i dokupio skuplje no što je trebalo. Potencijal u firmi postoji, a rizik isto tako, neka svatko za sebe prosudi koji je rizik za njega prihvatljiv i koliko može čekati. Ne nagovaram ni na što.
Kolega tu nema rizika, rizik je postojao prije dokapitalizacije i hrpe novih poslova.Ponavljam ovo je zaista za strpljive.Koji su to novinski natpisi u svezi preuzimanja Adrisa????????????????
Radim u Adrisu i ovo navodno preuzimanje je moguce kolko i da mene sad grom opali na kaucu..
Malo se Plinio zaigrao jer vise nije dobar sa ostalim dionicarima ali sa svojih samo 8% ne moze nista..
Adris je u investicijskom zamahu koji taj fond bi zaustavio a to Ante ni u ludilu nebi dopustio
Do petka ispuhavanje dionice