Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,75 | 17.804 | 4,753 | 3,74 | 3,76 | 0,53% |
Da se malo prisjetimo rasprave sa kraja kolovoza 2015, jel da da je bitno tko piše, osim što piše? Što kažu uključeni u raspravu ?
DLKV 21.08.2015. cijena 17,07 15.10.2015. 14,41 – 15,8 %
VDKT 21.08.2015. cijena 216,38 15.10.2015. 260,00 + 20,00 %
lp
[/quote]
pa i nije ti neka razlika u %, to se u 2-3 dana izmjeni ako nekome tako odgovara
Covjek ocekuje da ce se na nekim temamam raspavljat o nekim ozbiljnim stvarima, a koju god temu otvorim ide kuknjava. Vec smo milijun puta rekli da na burzi nema likvidnosti, a da dlkv ima problem sto jako puno ima dionica na trzistu. Mnogi ne cekaju vijest dana da cijena ode gore, nego da iskrcaju velike kolicine koje imaju a trebaju im za nesto drugo i tako cijena tavori tu gdje je..
Ti očito nemaš niti jednu dionicu a ja imam 30 000 tkoje u boljoj poziciji!!!???
Da se malo prisjetimo rasprave sa kraja kolovoza 2015, jel da da je bitno tko piše, osim što piše? Što kažu uključeni u raspravu ?
DLKV 21.08.2015. cijena 17,07 15.10.2015. 14,41 – 15,8 %
VDKT 21.08.2015. cijena 216,38 15.10.2015. 260,00 + 20,00 %
lp
[/quote]
pa i nije ti neka razlika u %, to se u 2-3 dana izmjeni ako nekome tako odgovara
[/quote]
Aha sad bi trebalo bacite se u VDKT,taman nakon što su od DLKV izgubili na ovom ubjedljivo najvećem poslu,a to je poraz samo prvi u nizu,hi,hi:
Btw. ne vidim baš da VDKT nešto dobija vani, za sada stabilan je,ali bila je i HDEL:
Treća financijski rangirana ponuda je češke Subterre, članice koncerna Skupina Metrostav, koja nastupa zajedno s dvjema hrvatskim građevinskim tvrtkama, zagrebačkim Viaduktom i GP Krkom, koje će biti zadužene za obavljanje građevinskih radova. Cijena ove ponude iznosi 1,264 milijarde kuna plus PDV.
Pa ljudi to Vam je blizu 52 milijuna kuna čistog keša na računu!!!![emo_palacg]
Po svim zakonima "fizike" ovo je trebalo odmah na 16,50 bez trgovanja!
A da netko proba izračunati koliko bi se bagera moglo kupiti za taj novac. Kad su počeli procjenjivati vrijednost Viadukta koliko vrijedi u bagerima cijena je dobrano otišla gore. Možda neki investitori tako lakše donose svoje odluke i kažu: ovo se svakako isplati kupiti. Ima raznih stilova ulaganja. Malo se šalim naravno nadam se da nikome ne smeta. Posjedujem dionice obiju spomenutih firmi i ne nagovaram nikoga ni na što, do grla sam u građevinarima i nadam se boljim danima.
Ove godine je DLKV potpisao, ono sta se objavljuje, znaci veci poslovi, negdje oko 1.400.000.000 mil. kuna + 50 mil kn casha sta su sada dobili….
Znamo da u RH odraduju(sto trafostanice, sto rasvjeta i signalizacija) negdje oko 200-300 mil. kuna godisnje
Dug ove komapanije je negdje oko 1.000 mil kuna
Vjetroelektrane vrijede priblizno 500 mil kuna.
Pa sada vi procjenite vrijednost ove kompanije usporedujuci je sa istima iz branse
da li netko suvislo može objasniti tko i što se krije iza ovog računa na poziciji 8. PBZ D.D. (02535697732) ??? znam i ja da je to neki zbirni skrbnički ali mi to nije dovoljno. ne radim u banci a i nešto se ne družim sa ljudima kojima je ta informacija dostupnija. u glavnom to je neki mastadont sa više od milijardu kn i gdje god on počne prodavati tamo više ni trava ne raste. i ko za krivi k… pojavi se na onim dionicama koje imam i ja [emo_mrgud]
ovo je sva njegova imovina koja je vidljiva u top 10 http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=2879
pojma nemam tko je to ali uvijek krene prodavati u krivo vrijeme. ili se meni samo čini da je krivo vrijeme a iz njegove perspektive je idealno? kao npr sad prodavati dlkv !?
nemam pojma tko je i što je, no zanimljivo je viditi da su mu najjače pozicije identične mojima..očito netko sa sličnim ukusom kao i ja..
nemam pojma tko je i što je, no zanimljivo je viditi da su mu najjače pozicije identične mojima..očito netko sa sličnim ukusom kao i ja..
Fora je u tome što je taj PBZ d.d. nedavno te dionice kupovao po 17-18 kuna a danas ih je početkom dana prodavao i po 14,40. E to mi je enigma!
Ili mu je “žuna” pojela mozak ili nekome drugom samo “presipava” i tako dobijamo dojam prodaje!
A presipava vjerujem, kao šta su fondovi i kupovali po 240 od nekoga, i tako se sve može legalno, kad nitko ne kontrolira tko je u vezi sa kim zašto da to ne iskoristi ekipa kad može laganini :),, ako i dobiju neku kaznu, sigurno će bit manja od toga šta će okrenuti :))
Fora je u tome što je taj PBZ d.d. nedavno te dionice kupovao po 17-18 kuna a danas ih je početkom dana prodavao i po 14,40. E to mi je enigma!
Ili mu je "žuna" pojela mozak ili nekome drugom samo "presipava" i tako dobijamo dojam prodaje!
[/quote]
Može biti svašta, međutim kad ti gazda kaže krati ili pod hitno riješavaj ti si samo plaćenik i izvršavaš naloge,pa i RIZO je dotični kupovao koliko se sjećam po 17 kuna, kao što je i KORF bio na 35, ima puno puno primjera.