DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 11:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,75
17.804
4,753
3,72
3,76
0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

U pravu ste rekoh, za navedeno razdoblje.
U mom razdoblju kad sam navijao (i ostvario) dokapitalizaciju, do danas, Dalekovod je narastao 50% a Vijadukt je nešto sitno pao.

idu nas ugovori a i pare [emo_smijeh]

jedino nas cijena ne ide, ali mora i ona kad tad.

Kažem sjest će im 50 miliona keša http://zse.hr/default.aspx?id=61939
To je cck 2kn po dionici[emo_palacg]

Bokte koja reakcija, mislim da bi mrtvac prije reagirao nego naši vrsni ulagači.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Bokte koja reakcija, mislim da bi mrtvac prije reagirao nego naši vrsni ulagači.

Šuti i kupuj

Ako tržište i ovakvu vijest “nulira” onda smo stvarno u “banani”, jer ovo je neplanirani keš, mogu ga komotno isplatiti i kroz dividendu a firma ne bi ni osjetila! AQ kako će se tek odraziti na dobit u 3 kvartalu, moš mislit 2 kune po dionici.

Kažem sjest će im 50 miliona keša http://zse.hr/default.aspx?id=61939
To je cck 2kn po dionici[emo_palacg]
[/quote]

kad ono probilo 15!!!!!! ahahahhahah

Šuti i kupuj
[/quote]
sad tek treba zakočiti da se ovaj fond konačno iskrca, kud mu dajete bolju cijenu a još ima 200 tisuća komada za iskrcati, bit će tih dionica još dok se svi ovi nevjernici ne iskrcaju, a tada…… nadam se med i mlijeko 🙂
Dalekovod rulez!!!!!!

Pitanje do kad misle prodavati, po čijem nalogu su prodavali i koji je bio cilj….

Pa ljudi to Vam je blizu 52 milijuna kuna čistog keša na računu!!!![emo_palacg]
Po svim zakonima “fizike” ovo je trebalo odmah na 16,50 bez trgovanja!

Pitanje do kad misle prodavati, po čijem nalogu su prodavali i koji je bio cilj….

stranac prodaje, prodaje i ernt, valjda je dobio naloga da se makne iz hr?? što ja znam zbog chf, zbog vlade, zbog kine. ko da je bitno prodaje pa vidiš i sad da se počisti prodaja i da se opet složi novih par tisuća. vidjet ćemo za par dana koliko je prodao i koliko još ima. Ali zaboravili smo i na mirovince koji su isto prodavali.
Kažem kad vidim dva dana za redom više od 150 tisuća komada protrgovanih trebao bi se vidjeti kraj pada i krećemo polako gore. Jooooj kako mi je žao što nemam sa strane još novaca da to sačekam.

Ovo sve danas su mali poput nas koji su sad ušli jer 2kune po dionici nije mala stvar iz neba. ALi oni će i vrlo brzo htjeti izaći pa će raditi pritisak na cijenu.
Treba nam jedan ozbiljan igrač koji će biti spreman kupiti 1 posto firme i više i onda se sve mijenja.

Covjek ocekuje da ce se na nekim temamam raspavljat o nekim ozbiljnim stvarima, a koju god temu otvorim ide kuknjava. Vec smo milijun puta rekli da na burzi nema likvidnosti, a da dlkv ima problem sto jako puno ima dionica na trzistu. Mnogi ne cekaju vijest dana da cijena ode gore, nego da iskrcaju velike kolicine koje imaju a trebaju im za nesto drugo i tako cijena tavori tu gdje je..

New Report

Close