DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 08:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,74
2.057
550
3,72
3,74
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nešto mi tu ne štima, u članku piše da je domaći konzorcij dao ponudu od 1,239 milijardi kuna bez PDV-a. Austrijski Swietelsky dao je ponudu u od 1,234 milijardi kuna bez PDV-a. Koliko ja znam 1,239 je veće od 1,234 pa ne kužim kako je ponuda domaćeg konzorcija povoljnija. Tipfeler?

Tipfeler, ponuda austrijske tvrtke iznosi 1,243 mlrd. kn i ispravljeno je naknadno u tekstu.

Suricata suricatta

Pruga od 200 milijuna eura DIV-u, Dalekovodu i Zg Montaži

I to mi je nekakav posao:), pffffff

Hi.hi samo u Hrvatskoj, na naslovnici Poslovnog piše POSAO DESETLJEĆA,a cijena 0,69,čak u zelenom[emo_smijeh]

Ovdje je manje-više sve rečeno.
Preostaje jedino čekanje da se cijena odrazi na poslovanje firme.
A u međuvremenu, pomalo grickati.

Hvala na konstruktivnom odgovoru kolegi Fedoru19, moguće da nisam u pravu, vidjet ćemo što će nam budučnost donijeti.
Za sada ja vidim stanje tako kako sam napisao, volio bih da ne budem u pravu.
Inaće, nemam nikakvog interesa u ovoj dionici, moj post je bio dobronamjeran da stavim drugačiji pogled na stanje stvari, od građevinara kada bih morao birati to bi bio VDKT.

@ bananarama

Je li bila opravdana cijena od 17 kuna prije novih poslova?

lp i sretno

Da se malo prisjetimo rasprave sa kraja kolovoza 2015, jel da da je bitno tko piše, osim što piše? Što kažu uključeni u raspravu ?

DLKV 21.08.2015. cijena 17,07 15.10.2015. 14,41 – 15,8 %

VDKT 21.08.2015. cijena 216,38 15.10.2015. 260,00 + 20,00 %

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hvala na konstruktivnom odgovoru kolegi Fedoru19, moguće da nisam u pravu, vidjet ćemo što će nam budučnost donijeti.
Inaće, nemam nikakvog interesa u ovoj dionici, moj post je bio dobronamjeran da stavim drugačiji pogled na stanje stvari, od građevinara kada bih morao birati to bi bio VDKT.

@ bananarama

lp i sretno

Da se malo prisjetimo rasprave sa kraja kolovoza 2015, jel da da je bitno tko piše, osim što piše? Što kažu uključeni u raspravu ?

lp
[/quote]
Kažu da se poslovi dobivaju kako vani tako i kući,a cijena pada zbog rasprodaje fondova, na koju ne možemo utjecati,a što se tiće DLKV svaki dan je sve bolji i bolji.

@ bananarama

lp i sretno

lp
[/quote]
Kažu da se poslovi dobivaju kako vani tako i kući,a cijena pada zbog rasprodaje fondova, na koju ne možemo utjecati,a što se tiće DLKV svaki dan je sve bolji i bolji.
[/quote]

Dobro, ako je svaki dan sve bolji i bolji, ja sam i pisao o dokapitalizaciji po 10 i rasprodaji, pa ako je vama dobro na – 16 % dobro, kako je tek nama na + 20 % i više na VDKT onda tek.Možemo se opet ćuti kroz neko vrijeme da vidimo kako stoje omjeri, ja sam za VDKT optimističani dalje.

lp i sretno

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Plavi, zapamtiti ćemo tvoj post i prokomentirati ćemo ga još jednom 30.05.2016g.
Pozdrav

@ bananarama

lp i sretno

lp
[/quote]
[/quote]

Dobro, ako je svaki dan sve bolji i bolji, ja sam i pisao o dokapitalizaciji po 10 i rasprodaji, pa ako je vama dobro na – 16 % dobro, kako je tek nama na + 20 % i više na VDKT onda tek.Možemo se opet ćuti kroz neko vrijeme da vidimo kako stoje omjeri, ja sam za VDKT optimističani dalje.

lp i sretno
[/quote]
griješim li ja negdje, jer imam i jednu i drugu, doduše ne jednaki iznos, ali DLKV mi se nakupilo kroz godine[emo_smijesak]

Kolega Plavi, jeste Vi bili za ili protiv dokapitalizacije Dalekovoda po 10kn (neda mi se kopati u prošlost).
Ako niste, Dalekovod je od tada za dioničare koji su dokapitalizirali po 10kn narastao 50% a Vijadukt od tada nije ništa narastao.
Dakle, hoću samo reći (a Vi to i znate) da li je netko u pravu ili ne ovisi samo na koje se razdoblje referira.

Dobili smo i 8 mil€ u nagodbi. Cijena je zasluzila ici prema dolje, ovdje vise ni novac nije bitan:)

Kolega Plavi, jeste Vi bili za ili protiv dokapitalizacije Dalekovoda po 10kn (neda mi se kopati u prošlost).
Ako niste, Dalekovod je od tada za dioničare koji su dokapitalizirali po 10kn narastao 50% a Vijadukt od tada nije ništa narastao.
Dakle, hoću samo reći (a Vi to i znate) da li je netko u pravu ili ne ovisi samo na koje se razdoblje referira.

Nemojte izvrtati stvari, točno sam se reflektirao na post od datuma 21.08.2015. i stavio tadašnje cijene usporedivši ih sa današnjima.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kažem sjest će im 50 miliona keša http://zse.hr/default.aspx?id=61939

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close