DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Što može pokrenuti ovu dionicu?!

Cemu uzrujavanje?, da mozete na gledalici gledat kako raste, pa ovo je odlicno, dao bog da tako potraje, jer vam svaki dan daje mogucnost kupiti po istoj cijeni, a evidentno vise vrijedi. A jednom ce doci do otkljucavanja vrijednosti, prognoziram za 2 godine, kada se sve poslozi. I onda imate na svaku kunu koju sada ulozite 3 kune dobiti

09.10.2015
8. PBZ D.D. 216.388
13.10.2015
8. PBZ D.D. 200.651 (-15.737)

isti taj pbz koji reže poziciju na dlkv je srezao i ernt

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

09.10.2015
8. PBZ D.D. 216.388
13.10.2015
8. PBZ D.D. 200.651 (-15.737)

isti taj pbz koji reže poziciju na dlkv je srezao i ernt

Taj broj 8. nije mirovinac nego stranac koji je ulazio pocetkom ove godine, znam jer kad sam ja kupovao po 16 i on je kupovao pa su mi brokeri rekli da neki stranac kupi sve sto se nadje. Izgleda da zbog krize sad prodaje ili smanjuje poziciju. Nadam se da će ovo uskoro s Kinom proći i da će i vani krenuti indexi, pa da će ako ne kupovati barem stati sa prodajom.

Osobno mi odgovara ova cijena, pomalo gricnem svaki dan,trenutno 10457kom, cilj 30-40tis po ovim cijenama. Druge dionice u mom portfelju brutalno rastu, ova godina definitivno rekord.Dalekovod planiram prodavati tokom 2017god kad naplatimo dobar dio ovih poslova, sretno i samo strpljivo [emo_namigusa]

Što može pokrenuti ovu dionicu?!
novac

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Poslozili su se nisko vecim nalozima kako nebi cijena nikud pobjegla..drze je za uzde reklo bi se. E da sam im ja sef… 😉

Čini se da su isti počeli prašiti i po ERNT

da da…ali definitvno da se stvara izuzetno lijepa priča kod dalekovoda. posla imaju na pretek, restrukturirali su firmu, puno su privlačniji investitorima nego prije…i sve će to doći kad tad na naplatu..

Pruga od 200 milijuna eura DIV-u, Dalekovodu i Zg Montaži

I to mi je nekakav posao:), pffffff

Nešto mi tu ne štima, u članku piše da je domaći konzorcij dao ponudu od 1,239 milijardi kuna bez PDV-a. Austrijski Swietelsky dao je ponudu u od 1,234 milijardi kuna bez PDV-a. Koliko ja znam 1,239 je veće od 1,234 pa ne kužim kako je ponuda domaćeg konzorcija povoljnija. Tipfeler?

Whatever you're up to, I hope it's profitable!

Obrnuto je..mi manje

New Report

Close