Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Sutra pad cijene dionice:), a ono najveci zeljeznicki projekt od austrougarske:)
Da, totalno nebitna cinjenica, konzorcij samo 200 mil., DLKV barem 40 mil€, sta je to….to svi imaju
Odlično vijest. projekt nad projektima kako za sadašnjost tako i za budućnost, jer u željeznice se planira jako ulagati..
AKO vani dobiveni poslovi imaju malu maržu, za ovaj posao sam siguran da će biti istekako zadovoljavajuća! Pa još kad dođe nova poštena domoljubna vlast pa kad krenu aneksi, dodatni radovi…
Sutra pad cijene dionice:), a ono najveci zeljeznicki projekt od austrougarske:)
ivane oreškoviću, koliko vidim iz vaših postova imatelj ste solidnog broja dlkv i nekako mi se čini da vam ne gori pod nogama (niste prinuđeni prodat dlkv u skoro vrijeme). Jeli mislite da svi ovi ugovoreni a nakon što se odrade i odrađeni poslovi neće vidjet u financijskim izvještajima sljedeće godine, za dvije godine?
Tu realizaciju nitko neće moć poreć, pa ni sze.
Zato ni ne treba navijat na forumu za rast dionice ni danas ni sutra, ona će narast za godinu, dvije željeli mi to ili ne..
Najveći javni projekt u ovoj godini, obnova i izgradnja drugog kolosijeka željezničke pruge Dugo Selo – Križevci, vrijedan 198 milijuna eura i većinski financiran iz EU fondova, ovih dana dobit će svojeg izvođača.
Dakle, zaboravite na bilo kakve anekse, dogovore i slično… prije da će se pratiti svaka lipa…
o krasno je krenulo trgovanje. u predotvaranuju nalozi se digli iznad 15 i onda ih brze-bolje netko (vjerojatno fond) poklopio sa nekoliko tisuca komada na 14,50 iako je mogao prodati i po 14,90
Ovo ne mogu biti cista posla, nekom je ocito u interesu da ova dionica bude nisko. Ne optuzujem nikog, samo koristim logiku. Jer ako se ovako raspolaze nasim mirovinama jao si ga nama
Nema druge nego dočekati Gljadelkina da ovo kupi,a fondovi će se potruditi da ne košta previše. Poslovi vani ne valjaju,sad ne valjaju ni domaći kakvi valjaju? Ali mi je Vela zaista fantastičan, sve što je rekao je napravio:
Kakva je situacija u Hrvatskoj? Ima li tu projekata za Dalekovod?
Kad je riječ o segmentu u energetici koji mi pokrivamo, ne očekujemo u Hrvatskoj narednih godina velike poslove. Ali u građevini ima nekoliko značajnih infrastrukturnih projekata u kojima želimo igrati značajnu ulogu. Najvažniji je izgradnja nove pruge Dugo selo – Križevci u vrijednosti od 1,2 milijarde kuna. Kao hrvatska kompanija jako smo zainteresirani za taj posao. Referenca na tom projektu bila bi nam odskočna daska na poslovima koje očekujemo dobiti u konzorciju s drugim tvrtkama u Saudijskoj Arabiji, Poljskoj, Bugarskoj, Ukrajini i drugim zemljama.