Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
E, što baš 12? To iz kristalne kugle ili vidoviti Milan tako reko? Što nebi do 1 kn, ili lipe, isto dobro 🙂
Obzirom da nam zeljezncki promet potpada u europski, imamo 500 milijuna eura kroz fondove za tu svrhu. A to znaci puno potencijalnog posla za Dalekovod
Ne gledam negativno na prodaju fonda nego uvijek i sada kao pozitivnu stvar po likvidnosti dionice. Trenutno mi to omogućuje jeftini ulazak.
@bodul11 – ako nemaš količinu novaca koju fond hoće prodati, dakle jedno desetak milijuna kuna i voljan si ih utući u DLKV, onda će ti prvo fgnd omogućiti ulazak do tvoje količine novaca, a onda i drugima, pa trećima..a onda ćeš se za jedno 6mj pitati kuda plovi taj brod u koji si tako jeftino ušao..da kupiš dionice po kunu, a cijena ne mrda od kune, nisi ništa postigao..fondovi drže ovu dionicu na ovim razinama željenom čizmom i uspjeli su nulirati efekt nekoliko stotina milijuna eura u poslovima..uopće se ne zavaravam da oni rade za moj interes..
kome je ovo u interesu… ko zna tako da price o poslovima ne piju vodu na zse…. ili ide po novom – miljarda poslova = 25% dionica manje vrijedi ….. ili im je neko ukral poslove….. ili su u minusu miljrdicu s ovim poslovima….. al ocito da na 13.5-14 se neko mora ukrcat prije nista….
Ne gledam negativno na prodaju fonda nego uvijek i sada kao pozitivnu stvar po likvidnosti dionice. Trenutno mi to omogućuje jeftini ulazak.
i mene je od 275,xx uvijek radovao jeftiniji ulaz, sada više na 15 kn, ne, ne znam zašto
Ajme meni jaukanja…mozda je netko prodao da bi kupio nesto drugo, sto ima do kraja mjeseca veci potencijal za rast…i sta sad…na zse ionako ne treba puno da bilo kojoj dionici srusis cijenu
Nekome je trebala lova za HIMR ili HMST jer je procjenio da ovdje cijena neće gorejoš neko vrijeme, smatram da će već u petak iznad 15,a možda još i danas
Nekome je trebala lova za HIMR ili HMST jer je procjenio da ovdje cijena neće gorejoš neko vrijeme, smatram da će već u petak iznad 15,a možda još i danas
hahahaha guilty as charged! 🙂
danny585
Imam i DLKV i HMST već mjesecima i ne diram ih, količina koja je išla ispod 15 po meni oslikava portfelj malog dioničara, veliki tovare na tisuće ovdje to nije slučaj.