Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Ovo postaje jako zanimljivo ulaganje. Malo gledam brojke, zbrajam oduzimam i sve me vuče na jači ulaz. Vjerujem da bi se skupila pristojna količina do 16kn??Što misle postojeći dioničari koliko bi bilo raspoloživo dionica do cck 16??
jesi ti počistio ovih 4000 komada s prodaje ili te netko preduhitrio? [emo_smijeh]
[/quote]Nesto se tržilo, nebitno koliko. Dva tjedna sam skupljao, planiram još. Lp
uz skidanje s prodaje, i kupnja polako jača…da se ne očekuje neka skora objava?
Možda sam pristran jer posjedujem zavidnu količinu dionica ove firme te stoga u slučaju stvarnog sklapanja ovog zadnjeg ugovora za izgradnju i rekonstrukciju pruge očekujem preskok 20-tice u par dana. Poznato je da su domaći ugovori najunosniji upravo zbog aneksa.
@banana
ma pusti procjene o rastu cijene dionice, to nije toliko bitno…ali imam feeling da se nešto kuha jer nema nikakvih vijesti, a raste i cijena, i promet, i kupnja
Možda sam pristran jer posjedujem zavidnu količinu dionica ove firme te stoga u slučaju stvarnog sklapanja ovog zadnjeg ugovora za izgradnju i rekonstrukciju pruge očekujem preskok 20-tice u par dana. Poznato je da su domaći ugovori najunosniji upravo zbog aneksa.
jučer sam situaciju prethodnih dana opisao kao zatišje pred buru.
može se reći da je 250 000 kuna prometa bura u odnosu na promete koji su prethodili jučerašnjem.
zanimljivo je isto tako da su kupnje narasle sa 8 000 na 30 000, a prodaje pale sa 66000 na današnjih 39 000.
dionica je još uvijek podcjenjena, naravno..
ako fondovi budu mirovali neko vrijeme očekuje nas lijep rast i to u kratkom roku.
bliže se izbori, državna investicija od milijardu ipo kuna pred izbore na svim vjestima nije nešto šta će škoditi vladajućima (uz to još ide priča o tome kako je 85% sredstava povučeno iz eu fornodova – već vidim grčića kako obavještava javnost o velikoj investiciji, sposobnosti vlade i njegovog ministarastva koje je povuklo toliko milijardu kuna iz ue fondova i to samo za ovaj projekt, a posao je još k tomu dobila hrvatska tvrtka – dalekovod..).
isto tako se pčekuje pristojan FI nakon nedugo nakon ove vjesti.
ključ je u fondovima.
ako opet ne počmu rasprodavat 20 kuna je izvjesno u roku od dva mjeseca kao da je sutra subota (danas je petak..)
Nisu još dobili posao s prugom, niti se Dalekovod samostalno natječe, ali u slučaju da dobiju, što mislite koliki je udio Dalekovoda u tom poslu?
Moram priznati da mi nije nimalo zanimljivo što je kupnja narasla na 30000kom.
(2000komx2kn, 10000komx5kn,7700komx12kn…)
Imam dionice DLKV.
Ode danas ovaj na prodaji s 3365kom
Ja mislim da ce clanak o mozebitnom dobivanju posla sa prugama biti izbacen na neku naslovnicu samo ako FI bude los pa da malo podigne euforiju prije objave 🙂
Nisu još dobili posao s prugom, niti se Dalekovod samostalno natječe, ali u slučaju da dobiju, što mislite koliki je udio Dalekovoda u tom poslu?
Ogroman!
Negdje oko 30%, cca. 40 mil€