Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Tu nitko nezna kako funkcionira natjecaj odnosno javna nabava….proucite zakone
neznalica2
To i kazem..nigdje nije objavljeno osim na tom portalu dakle sluzbeno nije a za ove ponude se znalo vec..odnosno da je najbolja ponuda 50 milijuna manje od procijenjene vrijednosti projekta.
– pa tih 50 milijuna je tek 3,3 posto manje od vrijednosti radova! Neš’ti bitne razlike …
– sigurno se čeka da prođe rok za moguće žalbe, ako ih nema – to je to, nofci idu DLKV&ZM!
– a i izborna kampanja, samo što nije počela …
– pa tih 50 milijuna je tek 3,3 posto manje od vrijednosti radova! Neš'ti bitne razlike …
– sigurno se čeka da prođe rok za moguće žalbe, ako ih nema – to je to, nofci idu DLKV&ZM!
– a i izborna kampanja, samo što nije počela …
E pa zato je sklapanje tog posla i objavljeno u tom “najčitanijem i najtiražnijem”
Samo neka se ovdje traže “kosturi iz ormara” !
Ovo nije tvrtka “gladna” posla da bi morala ići s dampinškim cijenama i gubiti na nekom poslu !
Ugovorenih poslova imaju i “previše” i trebat će dobrano širiti kapacitete da ih odrade, tako da ta priča o neisplativosti ovog posla je priča za malu djecu !
Ovdje se traže i posljednje dlake u jajetu kao opravdanje da cijena ne odleti pod oblake kao što je bila krenula ![emo_novac]
I to dobranim dijelom zbog Kine, VW, i sličnih za ovu dionicu potpuno nebitnih stvari !!!
Samo neka se ovdje traže "kosturi iz ormara" !
Ovo nije tvrtka "gladna" posla da bi morala ići s dampinškim cijenama i gubiti na nekom poslu !
Ugovorenih poslova imaju i "previše" i trebat će dobrano širiti kapacitete da ih odrade, tako da ta priča o neisplativosti ovog posla je priča za malu djecu !
Ovdje se traže i posljednje dlake u jajetu kao opravdanje da cijena ne odleti pod oblake kao što je bila krenula ![emo_novac]
I to dobranim dijelom zbog Kine, VW, i sličnih za ovu dionicu potpuno nebitnih stvari !!!
sa svim se slažem.
samo bih vas molio da shvatite da drukanje na forumu ne utječe značajno na kretanje cijene dionice.
pošto se slažem sa svim napisanim dokupit ću još pokoju dionicu jer mislim da je potcjenjena i to je to.. ne bih imao ništa protiv da cijena još neko vrijeme bude 15ak kuna.. strpljen spašen..
Ovo postaje jako zanimljivo ulaganje. Malo gledam brojke, zbrajam oduzimam i sve me vuče na jači ulaz. Vjerujem da bi se skupila pristojna količina do 16kn??Što misle postojeći dioničari koliko bi bilo raspoloživo dionica do cck 16??
Jest zanimljivo ulaganje..ja se utrpo na prosjeku 15.25 i pitam se sad dal sam mogo jeftinije..odnosno kolko ce sad Kina i ostali cimbenici rusiti burzu i povuc dionice dolje..ovo sad je jos milina ako ostane tako..nadam se da je kratkorocno
Ovo postaje jako zanimljivo ulaganje. Malo gledam brojke, zbrajam oduzimam i sve me vuče na jači ulaz. Vjerujem da bi se skupila pristojna količina do 16kn??Što misle postojeći dioničari koliko bi bilo raspoloživo dionica do cck 16??
u ovom trenutku ih ima 12 000 komada.
dobra vijest je da su prodaje pale sa 66000 na 42000..
očekujem brzi rast cijene, očekuje se i dobivanje posla od cca 200 mil. eura..
i kupnje su porasle sa 8 na 12000..
neuobičajen mir na dlkv već par dana,
zatišje pred buru??
Jest zanimljivo ulaganje..ja se utrpo na prosjeku 15.25 i pitam se sad dal sam mogo jeftinije..odnosno kolko ce sad Kina i ostali cimbenici rusiti burzu i povuc dionice dolje..ovo sad je jos milina ako ostane tako..nadam se da je kratkorocno
ulaz na 15,25?
ti si jedan od većih sretnika..
meni i nije posebno bitno jesam li ušao na 15, 16 ili 17 kad ću prodavati 2020.g. po 80ak..
jesi ti počistio ovih 4000 komada s prodaje ili te netko preduhitrio? [emo_smijeh]
jesi ti počistio ovih 4000 komada s prodaje ili te netko preduhitrio? [emo_smijeh]
[/quote]
taman sam to tija pitat, kad ono..
je sto posto, a nadam se da nije on..