DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 13:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,75
17.804
4,753
3,74
3,76
0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

mrtav hladan dokupljujem na 20 jer gledanjem u fildžan predpostavljam da će teže pasti sa 20 na 15 nego sa 15 na 13. trenutno promatram fondovsko šutanje lopte iz auta u korner i dok oni napune račune svojih tetki i strina onda će valjda opet krenuti gore. trenutno ima i dionica koje rastu ili su sigurnije, a moja klupa za rezervne igrače nije dovoljno dugačka da pokrivam cijeli teren.

who dares, wins

verdi pogađa ravno u sridu..sve stoji, blistava budućnost, podcijenjenost, novi poslovni, novo vodstvo..ali je činjenica da se ovdje našutavaju igrači puno većeg kalibra a s ovakvim rušenjem cijene si bilotko može zapuniti portfelj sa 100% DLKV, no problem je što postoje bolje opcije, a uvijek se traže bolje opcije..

verdi pogađa ravno u sridu..sve stoji, blistava budućnost, podcijenjenost, novi poslovni, novo vodstvo..ali je činjenica da se ovdje našutavaju igrači puno većeg kalibra a s ovakvim rušenjem cijene si bilotko može zapuniti portfelj sa 100% DLKV, no problem je što postoje bolje opcije, a uvijek se traže bolje opcije..

I Vaš post pogađa direktno u sridu.

Samo što prva Vaša rečenica iskazuje srž ove tvrtke i dionice, i ona je jedino bitna u svemu.

Ostatak posta govori o nečijim kratkoročnim igrama, koje su za nekoga tko misli biti barem 1 godinu u ovoj dionici potpuno nebitne, jer će Vaša 1.rečenica vrlo brzo počistiti sav trenutni nered najkasnije 2016.g. kad svi oni poslovi počnu ulaziti u RDG, e onda će biti veselo!

Ali kratkoročno je naravno dobro igrati zajedno s njima pa kupiti jeftinije, ali samo je problem što kod ove dionice nema niti jedne loše stvari, tako da se ploča oko kretanja dionice može okrenuti u trenutku, a onda će je svi oni koji sada pišu da će kupovati tek kad krene rast, u trenu prebaciti preko 20, i opet zarada neće biti zadovoljavajuća kao da se kupovalo pri ovim razinama!

Ali naravno tako to mora biti s dionicama, samo rijetki uspiju ostvariti iznadprosječni prinos!
A ne bi ni valjalo da je drukčije, ionako su razlike na ovom svijetu i sada prevelike.

Ali da su napaćeni sudionici ZSE zaslužili malo meda i mlijeka, e bome jesu!

Jeste vidjeli poslove po ZG-u?, nisu bas xxx milijuna, al veseli

Ne…mozes podjelit link

mrtav hladan dokupljujem na 20 jer gledanjem u fildžan predpostavljam da će teže pasti sa 20 na 15 nego sa 15 na 13. trenutno promatram fondovsko šutanje lopte iz auta u korner i dok oni napune račune svojih tetki i strina onda će valjda opet krenuti gore. trenutno ima i dionica koje rastu ili su sigurnije, a moja klupa za rezervne igrače nije dovoljno dugačka da pokrivam cijeli teren.

Jako mi se sviđa Vaš komentar a naročito metafora koju ste koristili. Isto tako volio bih kada bi podijelili s nama informaciju kojeg ćete igrača poslati s klupe na teren prije građevinara i zašto. Može i na temu najbolje kupovine.

Jako mi se sviđa Vaš komentar a naročito metafora koju ste koristili. Isto tako volio bih kada bi podijelili s nama informaciju kojeg ćete igrača poslati s klupe na teren prije građevinara i zašto. Može i na temu najbolje kupovine.
[/quote]
imam favorite ali tek dok ih kupim raspisat ću se o njima. ipak igra se za prave novce [emo_namigusa]

who dares, wins

Kad bi se moglo znati ishod natjecaja za izgradnje pruge?

http://prigorski.hr/hz-infrastruktura-objavila-novi-natjecaj-za-prugu-dugo-selo-krizevci/
Natječaj je bio otvoren do 18. kolovoza, a rezultati bi trebali biti tu negdje – danas – sutra

ne daj bože novog posla [emo_ooooo]

http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/395601/Sest-ponuda-za-prugu-Dugo-Selo-Krizevci.html
Šest ponuda, natječaj je zatvoren, slijedi odabir i objava pobjednika, danas – sutra

Piše najkraći mogući rok, e sad da vidimo hoće li novih 150 do 200 milijuna eura poslova imati utjecaj na cijenu dionice to ćemo vidjeti.

New Report

Close