DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 17:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

reklo bi se da se većina prometa odvijala ja tebi ti meni, uz iznimku da je malih dioničara jedno 140 nestalo, i naravno ova dva fonda koja su izlazila.

Što znaći mali ruše cijenu a nitko ozbiljniji se nije pojavio da skuplja.

Ne ruše to mali 100%.

Nitko od malih ne želi prodati ispod 17-18 što se i vidi po asku.

Budući da nema značajnijih promjena. znači da netko veći (tj.par njih) kupuju i prodaju sami sebi kako bi moguće namamili i nešto manjih dioničara na što jeftiniju prodaju.
[/quote]
Da definiramo najprije što je to veliki. Za nekog je veliki i onaj koji ima 10000 komada, sto je nekih 150 tisuca kuna. Za mene je veliki tko ima barem 1 posto firme, ali recimo da smanjimo i da kažemo da je veliki onaj koji ima preko 100 tisuća dionica. Što je oko 1,5 milijun kuna. Takav je samo jedan na PBZ skrbniku povećao broj dionica, ali vidim da se ne povećava već duže vrijeme. svi ostali su malo dokupili malo prodali ali nigjde ne vidim velika skupljanja, osim što rekoh mali su većinom izlazili ima ih par koji su novi ušli ali sitno do par tisuća komada. Sad možemo prićati da je to belosvetska zavjera, ali nema više od 15 velikih u DLKV sve su to mali. Ni jedan fond neće kupiti DLKV ispod barem 50-100 tisuća, a takvih nema tamo previše.

ovakvo guranje na prodaju nije bilo ni na 100 kn pri objavi psn…

pepe7

A nije niti nemoguc scenarij po kojem su oni koji prodaju, donijeli dobru odluku.
Kod nas je moguce da i pored svih ovih poslova, se nesto iza brda valja…

ovakvo guranje na prodaju nije bilo ni na 100 kn pri objavi psn…

Bid bi se trebao malo spametiti, povući se na 10 kn i čekati da vidimo tko će onda biti dovoljno hrabar za rasprodaju!

Dakle nakon milijardu ugovorenih poslova nakon pretstečajne nagodbe, cijena dionice niža nego prije nje???

Ako su sadasnji vlasnici sigurni da mogu firmu osovit na noge, ne vidim razlog zasto bi prodali dalekovod cak i po 60 kn po dionici…ako tvrtka ima ogromnu perspektivu (i u Hr za dobivanje poslova i dio kolaca od 180 mlrd eura u EU). Mozes sad uzet zaradu ilo sutra 10, 20, 30 puta vecu. Ima tu puno posla, pogotovo sa vracanjem duga, ali nagrada je veca na kraju. Osim ako nema neki ALI na kraju…

A ko pita mene jesam li ja zadovoljan? Jel ja pristajem? 🙂

@Bananarama
Meni sad ništa nije jasno, sve više Vas je koji vidite preuzimanje zaradu puta 3, puta 5, sad se pojavio i “rus”, ja da imam Vaše informacije kupovao kao sumanuti pitao bih i crnog petra da mi posudi novce.
Nema po meni ništa lagano i preko noći. Bez veze se dižu tenzije daju lažne nade. Po već ko zna koji puta kad vidimo da se je netko pojačao za barem jedan posto firme a i kolega randolph se slaže nema druge nego čekati. Jer ovi jači još uvijek ne smatraju da je firma dovoljno podcijenjena da bi se ulazilo. Što se tiće NEXUS-a ako dobro čitate njihova izvješća njihov planirani izlazak je 2018-2020. tako da nemojmo se zavaravati da će to oni pošto poto prodati. I to je tako sada čekamo dok se netko ne pojavi ozbiljniji na kupnji a dok će svaki dan biti po 20 tisuća komada istrgovanih smjer se zna pola kune dolje 20 lipa gore i tako dalje.

ja u opće ne kužim zašto se vi čudite ovoj abnormalnoj situaciji? pogledaj te samo turističke dionice. rekordi padaju a cijena istih isto tako pada. s obzirom da su strane banke vlasnici svega i svačega u ovoj državi pa i fondova, a s obzirom na političko i ino rukovodstvo možemo biti sretni da još uvijek u ovoj nazovi državi međusobno komuniciramo na vlastitom jeziku i koristimo vlastito pismo. samo je još pitanje kad će nam i to biti uskraćeno.

who dares, wins

ZAGREB, 7. rujna 2015. (Hina) – “Šest ponuda stiglo je na natječaj za rekonstrukciju postojećeg i izgradnju drugog kolosijeka željezničke pruge na dionici Dugo Selo – Križevci, priopćeno je u ponedjeljak iz HŽ Infrastrukture… ukupna vrijednost projekta … iznosi 1,52 milijarde kuna ili 198 milijuna eura.”

… dobiva li Dalekovod ovaj posao?

Uprava se o tome pozitivno izjašnjavala u medijima: “… u građevini ima nekoliko značajnih infrastrukturnih projekata u kojima želimo igrati značajnu ulogu. Najvažniji je izgradnja nove pruge Dugo selo – Križevci” (više na http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/389865/Sef-Dalekovoda-Luzerski-je-plakati-i-za-sve-optuzivati-Vladu.html)

Bez veze se dižu tenzije daju lažne nade.

Ne treba nitko nikome davati ni lažne ni opravdane nade!

Ako Vi imate nešto konkretno negativno reći o budućnosti (jer kupuje se budućnost neke tvrtke) ove tvrtke (a onda posljedično i dionice) slobodno to ovdje iznesite!

Treba iznositi samo realne stvari a ne samo subjektivne ocjene!

@pozitiva

Ne dajem ja lažne nade, ja sam unutra i eto pokušavao sam smanjiti ulaz nisam to napravio baš uspješno još sam i dodatno kupio. Daju lažne nade oni koji bacaju priče evo još malo sad će samo što nije… RUS kupuje, Konsolidator ce to uvaliti po 35 kuna, imam informaciju da će za 3 godine biti 75. Ja samo kažem dionica je trenutno podcijenjena po mojim analizama. E sad s obzirom gdje je cijena ispada da se market ne slaže. Što je tu čudno? MOžemo svi mi željeti da bude i 200 kuna ali to nije realno osim ako ne izmisle distribuciju energije bez DLKV i patentiraju to dobro. Ja izlazim konkretnim brojkama uvijek, koje sam napravio sam, u razgovoru sa sadašnjim i bivšim zaposlenicima i korištenjem WEB-a.
Nema ljutnje 🙂

Treba iznositi samo realne stvari a ne samo subjektivne ocjene!
[/quote]

ja u opće ne kužim zašto se vi čudite ovoj abnormalnoj situaciji? pogledaj te samo turističke dionice. rekordi padaju a cijena istih isto tako pada.
meni to nesto govori . da je odradilo svoje. sjetiomo se brodara i objave brutalnih zarada 2008 ..i di smo sad

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close