DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 17:15
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

zadovoljavajuće marže! Mislim da upravo u tom grmu leži oveći zec.. Bojim se da je jedan od glavnih razloga zašto dalkovod dobiva tolike tendere upravo u ponuđenoj cijeni koja ja daleko ispod cijena konkurenata, tako da priča o zadovoljavajućoj marži stoji na klimavim nogama. Ako je tome tako, onda ajme svim imateljima..

Nije ovo državno vlasništvo da nikoga nije briga kolika je zarada na poslovima!

Ovdje ima većinski vlasnik koji brine o svojoj zaradi.

A kao što reče kolega iznad, ovo je "Kompletna firma, takvih je malo u Evropi i zato će i dalje nastaviti dobivati poslove", i na tim poslovima zarađivati!

Tko ne vjeruje da će biti tako neka proda po 15, tko vjeruje, neka čeka xx kn pa onda proda!

[/quote]

samo mala ispravka, nedostaje vam jedan x[emo_smijeh], barem što se tiče nas dokapitalizatora

Zabrinut sam za budućnost ove firme jer sad će već skoro mjesec dana od zadnjeg 43-milijunskog Eurskog ugovora a oni nisu ugovorili ni jedan novi. Zar to uprava posustaje?
[emo_smijesak]
http://www.dalekovod-proizvodnja.com/

mene više brine što zadnja brana na 15kn popušta, a mi se još jednom svjedočimo čudima ZSE..sve stoji, super firma, izvoz, veliki poslovi, nova uprava..ali nikako da se realizira na cijeni, dapače, dere totalnu kontru..

mene više brine što zadnja brana na 15kn popušta, a mi se još jednom svjedočimo čudima ZSE..sve stoji, super firma, izvoz, veliki poslovi, nova uprava..ali nikako da se realizira na cijeni, dapače, dere totalnu kontru..

Vidjet će se brzo tko je tu lud, da li kupac ili prodavač!

Ovo netko omogućava kupovinu po niskim cijenama povlaštenima.
Netko bi to trebao malo istražiti. Na djelu je akumulacija povlaštenima.
Real Bear je imao pravo. Ovdje će u jednom trenutku doći do eksplozije Crobexa. U par dana ćemo biti svjedoci brutalnog rasta. Tada će mnoge od dionica biti za mnoge neuhvatljive…

pocelo jedikovanje..jos malo pa buy [emo_smijeh]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

dok barem 3-4 milja dionica ne promijeni vlasnika, neće biti bitnijeg pomaka cijene prema gore. nažalost izglednije nam je daljnje ronjenje dok se prisilni dokapitalizanti ne prorijede.

Sad ćemo vidjet dokle je “dokapitalizant” spreman ići.

Treba se sva kupnja spustiti na 9,99 pa neka prodaje koliko god ima!
Možda nam omogući da i mi postanemo “dokapitalizanti”.

Iako imam prilično dionica, pozivam sve kupce da se ne postavljaju iznad 10 kn pa da vidimo kome ta cijena odgovara za iskrcaj!

Možda bude odgovarala dobavljačima koji su za 100 kn svojih potraživanja dobili 1 dionicu od 10 kn (“samo” 90% manje od onoga što su potražili od DLKV)?

Uh što ste se raspisali……
CIjena nikada nije bila mjerilo vrijednosti nečega, nego samo konsenzus gdje postoje oni voljni za prodati i oni voljni za kupiti. S obzirom na razvoj situacije i dalje se cijena traži i nema sad mjesta čuđenju zašto je toliko jeftino. Svatko tko se to pita, neka pogleda sam sebe i vidi koliko je kupio po toj jeftinoj cijeni, ako nije znaći da i sam vjeruje da će cijena još dolje.

Odnosno, kako to biva u američkim filmovima priznaj najprije pa kad postaneš svjestan lakše se nositi.
Zato svi recimo zajedno “i’m an alcoholic!!!!!” bit ce nam lakše svima.

No dobro htio sam podijeliti s vama samo stanje skdda, zadnjih 4 mjeseca pošto sam zadnjji puta dizao izvještaj u 4tom. reklo bi se da se većina prometa odvijala ja tebi ti meni, uz iznimku da je malih dioničara jedno 140 nestalo, i naravno ova dva fonda koja su izlazila.
Što znaći mali ruše cijenu a nitko ozbiljniji se nije pojavio da skuplja.

reklo bi se da se većina prometa odvijala ja tebi ti meni, uz iznimku da je malih dioničara jedno 140 nestalo, i naravno ova dva fonda koja su izlazila.

Što znaći mali ruše cijenu a nitko ozbiljniji se nije pojavio da skuplja.

Ne ruše to mali 100%.

Nitko od malih ne želi prodati ispod 17-18 što se i vidi po asku.

Budući da nema značajnijih promjena. znači da netko veći (tj.par njih) kupuju i prodaju sami sebi kako bi moguće namamili i nešto manjih dioničara na što jeftiniju prodaju.

jel to to…..ili jos malo jednu stepenicu!!???😲

pepe7

Ne ruše to mali 100%.

Nitko od malih ne želi prodati ispod 17-18 što se i vidi po asku.

Budući da nema značajnijih promjena. znači da netko veći (tj.par njih) kupuju i prodaju sami sebi kako bi moguće namamili i nešto manjih dioničara na što jeftiniju prodaju.
[/quote]
(citat)

… tako je! Cijenu obično ruše posjednici informacije o skorašnjoj značajnoj naplati, poslu ili sl., a koji će se uskoro ostvariti, pa će se ubrzo “rušitelji cijene”, dobro naplatiti, kada cijena snažno poraste u kratkom vremenu, obično 30 – 100 posto od “srušene” cijene …

New Report

Close