Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Uskoro će biti prodan jedan od tornjeva (SkyOffice). Riječ je o internoj transakciji. Znači Dalekovid dobiva još svježeg keša a mamica se upisuje kao vlasnik i drugog tornja.
A i Burazer se nešto oglasio;
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dalmacija/Sibenik/tabid/74/articleType/ArticleView/articleId/295745/Default.aspx
Kad bih ja imao pouzdanu informaciju da ce firma za 3 godine vrijediti 5 puta danasnja cijena, i da je sve to vec dogovoreno, uzeo bih od zelenasa , zalozio punicu i zenu. prodao kucu i sve sto posjedujem i stavio u dionice DLKV. S obzirom na promet na burzi ne vjerujem da je informacija iole točna. Možda u sferi kako bi bilo kad bi bilo.
Šalu na stranu evo stigoh sa godišnjeg da izbjegnem gužve za vikend, pa rekoh malo pogledati podatke.
Recimo da su na donjoj granici prihvatljivog sa poslovanjem, ne ulazim u dogovorene poslove, nego samo prema FI podacima. Nadam se da će nas u slijedeća dva kvartala iznenaditi inaće nažalost svi zajedno ćemo prema dolje ne vidim drugi put. A sad ko ziv ko mrtav za 3 godine.
A i Burazer se nešto oglasio;
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dalmacija/Sibenik/tabid/74/articleType/ArticleView/articleId/295745/Default.aspx
Evo i brzog odgovora uprave:
http://mok.hr/vijesti/item/18697-uprava-zagrebmontaze-radnici-montala-i-elemesa-ne-prihvacaju-nove-poslove odgovora uprave…
@ Ivanoreskovic
Ako sam dobro izračunao, po ovim vašim informacijama (ne znam od kuda vam, ali čisto znatiželje radi) cijena dionice bi trebala biti 75 kn?
To bi ujedno bilo 5,5 puta sadašnjeg BV.
Hm!
Pozlatile vam se riječi! [emo_smijesak]
Isto i po mojim saznanjima koja sam pred nekoliko dana sam i napisao ali modo odmah briše.
Uzmi skršeno, postavi na noge i riješi. To če biti dobro za sve nas.
[/quote]
reklo bi se po prodaji da vam neki ovdje ne vjeruju
Isto i po mojim saznanjima koja sam pred nekoliko dana sam i napisao ali modo odmah briše.
Uzmi skršeno, postavi na noge i riješi. To če biti dobro za sve nas.
[/quote]
reklo bi se po prodaji da vam neki ovdje ne vjeruju
[/quote]
Neki nisu vjerovali ni kad je KORF bio 23 kn pa su kasnije plaćali po 10 puta višoj cijeni [emo_zloban]
A tko ne zna povijest osuđen je da je ponavlja.
Moj target ovdje je >60 kn u 3+ godina
Kad bih ja imao pouzdanu informaciju da ce firma za 3 godine vrijediti 5 puta danasnja cijena, i da je sve to vec dogovoreno, uzeo bih od zelenasa , zalozio punicu i zenu. prodao kucu i sve sto posjedujem i stavio u dionice DLKV. S obzirom na promet na burzi ne vjerujem da je informacija iole točna. Možda u sferi kako bi bilo kad bi bilo.
Šalu na stranu evo stigoh sa godišnjeg da izbjegnem gužve za vikend, pa rekoh malo pogledati podatke.
Recimo da su na donjoj granici prihvatljivog sa poslovanjem, ne ulazim u dogovorene poslove, nego samo prema FI podacima. Nadam se da će nas u slijedeća dva kvartala iznenaditi inaće nažalost svi zajedno ćemo prema dolje ne vidim drugi put. A sad ko ziv ko mrtav za 3 godine.
Uložite, upravo sve što sam rekao će i biti, i da, treba kupovat na nižim cijenama, tek u Q3 2016 će te vidjeti potpuni zaokret(tada će se odraziti sve na FI)
@ivanoreskovic
[emo_smijesak][emo_smijesak]a sto ak se ne desi jel cu se moci posluziti vasom kucom, vasom z…. , … Sala Nije vrijedjanje.
Uglavnom ja nemam provjerenu informaciju takvog tipa, a na majke mi ne ulazim. Imao sam skolu 2007-2009te 🙂
Ja samo kazem da za sada nema previse panike zasto bi trebalo prodavati. Ali da su me malo iznenadili sa prihodima i brojkama jesu.
Opet spomenuo sam vjetroelektrane, to im je u planu prodaje prema predstecajnoj i oni ce to morati u jednom momentu prodati. Prema starim informacijama od prosle godine imaju kupca ali i gubitak od 20 mio kuna ako to naprave, pa cekaju bolju ponudu.
Uglavnom ja se nadam da cemo ipak vidjeti poboljsanje poslovanja kroz slijedeca dva kvartala i onda ce mozda krenuti i cijena i volumeni.
A sad cisto usporedbe radi, vasa cijena o kojoj pricate bi trebalo znaciti da imaju zaposlenih oko 8 tisuca radnika sto je po meni sa sadasnjeg kuta gledanja malo ipak previse. Ili vi vec znate da imaju neki patent koji ce biti revolucija u poslovanju. DLKV vec sad muku muci s monterima.. nema ih. a pogotovo ne dobrih.
Dalekovod ima jednostavno poslovanje nema tu puno mudrosti, cista fizicka snaga i spretnost, radnik ne moze proizvesti 10 mio kuna godisnjeg prometa….
U svakom slucaju pozlatile Vam se riječi.
da li je netko u tužbi za preuzimanje za dionice dalekovoda?navodno je doneseno par presuda na trgovačkom sudu
ugovor od 20 mil. EUR u finskoj, sad ćemo 0,5 kn gore pa sutra opet nazad [emo_vrtimise]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/P9ziNcgbNwKzetXOQHDCIQ==.pdf