Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Tek sada sam pročitao ovaj intervju sa Velom. Po njegovim izjavama je vidljivo da će i ovaj kvartal izostati prihodi iz Ukraine, dakle prihod u prvom polugodištu bi mogao revidirati na manje???
Tek sada sam pročitao ovaj intervju sa Velom. Po njegovim izjavama je vidljivo da će i ovaj kvartal izostati prihodi iz Ukraine, dakle prihod u prvom polugodištu bi mogao revidirati na manje???
To nema nikakve veze.
Uopće nije bitno kad će koji prihod biti iskazan, bitno je da su prihodi tu, i to ogromni koji su ugovoreni za sljedeće razdoblje!
Zaboravih reći, to oko izvještaja je možda posljednja slamčica za održati cijenu ovakvom.
Ali ne vjerujem da ima još netko tko bi previše obraćao pažnju na to, jer pravi poslovi tek kreću!
Ali mislim da je sad samo pitanje trenutka kad će se odvezati svi utezi.
@pozitiva2 – mislim da je rano pričati o odvezivanju utega..da, firma ide u dobrom pravcu i kad-tad se to mora valorizirati i prenijeti i na pomake cijene, ali kada u relativno nedavnoj prošlosti imaš takav događaj, mislim da za pravi rast cijene treba čekati da a)naleti netko sa tonom love (dakle pričamo u milijunima) b) fondovi zaključe da bi ipak imalo smisla pričekati jer tu leži i daleko veća lova..kad se te dvije stvari poklope, nema nam kraja, do tada, valja strpljivo brojat nove poslove i skupljat dok je vrijeme..
@pozitiva2 – mislim da je rano pričati o odvezivanju utega..da, firma ide u dobrom pravcu i kad-tad se to mora valorizirati i prenijeti i na pomake cijene, ali kada u relativno nedavnoj prošlosti imaš takav događaj, mislim da za pravi rast cijene treba čekati da a)naleti netko sa tonom love (dakle pričamo u milijunima) b) fondovi zaključe da bi ipak imalo smisla pričekati jer tu leži i daleko veća lova..kad se te dvije stvari poklope, nema nam kraja, do tada, valja strpljivo brojat nove poslove i skupljat dok je vrijeme..
istina..ali ipak ovo vrijedi puno više, mislim da će mnoge stvari poslije izvješća biti jasnije..
kao da bi moglo opet preko 18 kn? a nadam se konačno i preko 20, jer ova cijena je smiješna
kao da bi moglo opet preko 18 kn? a nadam se konačno i preko 20, jer ova cijena je smiješna
Poslije FI , sljedeći tijedan
sta ti igra ulogu kada ce preci 20 kn?!
kupis 1000 komada, i za 15-20 godina imas pozamasnu svotu novaca.
Imamo pravog vlasnika, i to je najbitnije…
Ha. Bloger u najnovijem svom uratku na svom blogu baveći se, naravno, svojom omiljenom temom turizmom, napominje (po tko zna koji put) greške institucionalnih investitora te kaže kako su oni rado ulagali u cit. “prijašnji Dalekood”. Ako je taj “prijašnji” bio jako loš, onda je “sadašnji” valjda jako dobar. Tko zna možda nam se i bloger uvukao u vlasničku strukturu.
Ha. Bloger u najnovijem svom uratku na svom blogu baveći se, naravno, svojom omiljenom temom turizmom, napominje (po tko zna koji put) greške institucionalnih investitora te kaže kako su oni rado ulagali u cit. "prijašnji Dalekood". Ako je taj "prijašnji" bio jako loš, onda je "sadašnji" valjda jako dobar. Tko zna možda nam se i bloger uvukao u vlasničku strukturu.
Odlično primijećeno.
Baš sam to htio jučer napisat i komentirati.
Tko zna, možda i mjeri za ulazak.
Likvidnosti ima i za ozbiljniji ulazak.