DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 23:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Spominje se gore u prvoj recenici. Ali dobro je da i druga dva ponudjaca traze jednako nisku cijenu.

Je li ovo prvi ozbiljan glas ili najava da su svi ‘problemi’ glede Aluminija na putu konačnog rješenja?
Posebno je vrijedno istaknuti…
drugi pravac koji se tiče “realizacije zaključaka Vlade FBiH o snadbijevanju tarifnih kupaca električnom energijom i, na tom osnovu, obavezi proizvođača aluminija da osigura njegove neophodne količine domaćim prerađivačima“, uz ocjenu da je ovakav zajednički pristup dobar metod u rješavanju problema sa kojima se susreću domaći (dakle BiH) proizvođači i prerađivači.

http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=24663&Itemid=2

Dakle, ako ne griješim, Aluminiju jeftinija struja, a on će zauzvrat osigurati BiH (“jednoj od najvažnijih industrijskih grana za brži ukupan razvoj FBiH”) dovoljne količine najpotrebnijeg materijala budućnosti? [thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Evo nesto zanimljivo, posebice s toga sto se nigdje ne spominje DLKV [embarass]

Spominje se konzorcij u kojem je i Dalekovod.

http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/aktuelno.php?akt_id=340
Nadam se da su se jučerašnjim razgovorima olakšali pregovori našima danas.
[pray]

i da to sve prođe…kaj mislite oko kolko bi mu mogla skociti cijena dionice??

i da to sve prođe…kaj mislite oko kolko bi mu mogla skociti cijena dionice??

Po laznoj objavi (14.10.2007. u Dnevniku HRT-a) o preuzimanju Aluminija, cijena Dalekovoda skocila je na preko 1900… Prema mom skromnom misljenju, ne vjerujem kako ce odmah toliko otici, s obzirom na stanje na domacem i ino trzistima….[undecid]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

neizvjesni pregovoriiiiiii jos malo ali ishod cemo znat veceras ili sutra a trziste u ku……………..

to ti je najslada kombinacija [wink]

neizvjesni pregovoriiiiiii jos malo ali ishod cemo znat veceras ili sutra a trziste u ku……………..

Mislis da ce tako brzo objaviti? Zar rezultati pregovora nebi prov trebali ic pred Vladu FBIH? Sta kazu tvoji izvori?

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

jomiii: ” neizvjesni pregovoriiiiiii jos malo ali ishod cemo znat veceras ili sutra a trziste u ku…………….. ” Mislis da ce tako brzo objaviti? Zar rezultati pregovora nebi prov trebali ic pred Vladu FBIH? Sta kazu tvoji izvori?

kolega mi kaze da heco vrsi pritisak , da konzorcij plati sto vise struju od one sto su dali u ponudi, a i vladi federacije je cilj da se to proda ,ali ja mislim da ce se vjest pojavit sutra do kraja dana , a koliko imam saznanja u ovom trenutku su na veceri i tu se dogovara ,svugdje se dogovara , ja bi inace volijo ako sve bude ok da se saceka stabilizacija trzista, pa tek onda da objave ako se dogovore naravno , danas sam podebljo poziciju kupijo na 1400 dobru svotu, tako da mi je srednja na 1515 .

Možda fakat cijena skoči kao i u 10 mjesecu..Naravno ako pregovori uspiju[cool]

znate kj…cim se vise prica o tome ja sve manje vjerujem u to[sad]

A i mene je strah toga…Ali vidim da se Ameri trenutno zelene, valjda ce sutra i Europa doci u normalu [huh][huh][proud][proud][proud]

New Report

Close