Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
radujem se uhićenju, ako su opravdana, od 275,00 kn sam uvjeren da je riječ o velikom kriminalu, 3 mlrd.napucati obveza, a da je sve pošteno, ma gdje to ima
Kako god bilo, ako brzo ne objave što je razlog obustave trgovanja, mislim da neće ni doći do nastavka trgovanja…
Evo došlo, odbijena tužba Telegre i Credosa…
To je vrlo obična vijest, zbog toga se ne radi blokada.
To nije obična vijest, jer po ovome su Telegra i Credos u obavezi predaje ponude za preuzimanje DLKV, a to je cifra preko 1,5 mlr kn… ne znam točno koliko po dionici… Bilo kako bilo, sad tko hoće, može tužiti, i naplatiti se…
… dovoljno je ako je presudom skinut neki teret iz prošlosti, da dionica donekle uzleti, a možda i poleti 🙂
Bude mali iz Hanfe odredio koje su serija A, a koje B…[emo_zloban]
Valjda zna zašto ih je izjednačio nakon što SKDD nije…
Znači za danas završena trgovina Dalekovodom!
banana….a jbt…trebali bi znat…ak budu danas sutra znali za oporezivanje onda bi i ovo….evo ja za svoje znam tocno… cak i datume u arhivi kad ih kuoil i po koliko…. e sad do kijeg datuma bi se to gledalo neznam
trebali su dati ponudu za preuzimanje – a nisu?
sada moraju podnijeti ponudu za preuzimanje?
kako će se to odraziti na cijenu dionice?
što ako je preuzimanje u međuvremenu pripremljeno, zajedno s nekom trećom stranom, po dobroj cijeni, pa da krene nadmetanje – kome će koliko ostati udjela prije skupštine … to bi bila odlična vijest …