DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 21:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sta je to, to nije ni 300 mil?:):). Za 2 godine ocekujte po 500 mil ugovorenih po godini, ova ekipa se ne zaj…..

Kao da je 20 milijuna Eura neki posao. Pa svaki drugi dan neki od hrvatskih građevinara sklopi posao slične vrijednosti. Na ZSE-u je to uobičajena pojava već duže godina. Čudi me da već nismo na 16 kuna![emo_smijeh]

Dalekovod izlazi na finsko tržište

mislim da svi ostali građevinari zajedno ove godine nisu ugovorili poslova koliko sam dalekovod!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

al’ se ovdje ruši, kao da smo na burzi nezaposlenih, znači još se treba skupljati

nakon toliko sklopljenih poslova cijena dionice ide u suprotnom pravcu.ljeto je dugo a uprava ispucala svu municiju .šta radit?prodat i kupit kada pade ili istrpit gubitak i svaki dan se sekirat.

nakon toliko sklopljenih poslova cijena dionice ide u suprotnom pravcu.ljeto je dugo a uprava ispucala svu municiju .šta radit?prodat i kupit kada pade ili istrpit gubitak i svaki dan se sekirat.

ma prodaj pa da krene konačno gore,haha [emo_smijesak]

Ignore: KressoM, delux

Uvidom u full SKDD izvještaj od kraja siječnja do 30.6. vidim da je jedino ozbiljniju količinu skupio pbz skrbink ali se on ne mijenja već par mjeseci drastično što znaći da je prestao kupovati. Kao što rekoh u prthodnim postovima trebaju nam veći volumeni da bi se ova ekipa koja želi izaći zbog kratkoročnog profita mogla maknuti sa aska. to bi se moglo desiti opet kažem jedino ako neki analitičar u fondu negdje da sugestiju skupljati ili kupovati. Vidim da se jos neki fondovi kod nas iskrcavaju i dalje na DLKV, tako da ovakvu preporuku možemo očekivati kada stvarno ovi poslovi i sjednu na knjige banke. Do tada će cijena imati tendenciju nikud sa malom korekcijom kada će nekom nestrpljivom zatrebati novac. Eto očekujem i dalje ovakav trading sve dok se netko ozbiljniji ne uključi. Fundamentalno dionica vrijedi ali jednostavno imate malo sitnih kupaca, a s druge strane sitnih prodavatelja kojima kad zagusti ne pitaju i tako korigiraju cijenu.
Inače, posjedujem dionice DLKV skupljat ću ih nešto sitno ako padne ispod 15 (nadam se da neće), ali s obzirom na ove najave novih poslova dižem trenutnu ciljanu cijenu na 28 HRK. nadam se de će toga uslijediti i još pa ću možda i moći budučnost osigurati u ovoj dionici.

ipak sam danas prodao da se ne sekiram.idem uživati u ljetnim radostima ne razmišljajući dali će pasti ili ne.par lipa ni tamo ni vamo.do novih sklopljenih poslova proći će mjeseci a do tada se možda i vratim u dionicu .

ipak sam danas prodao da se ne sekiram.idem uživati u ljetnim radostima ne razmišljajući dali će pasti ili ne.par lipa ni tamo ni vamo.do novih sklopljenih poslova proći će mjeseci a do tada se možda i vratim u dionicu .

Ja ipak dokupio, nešto sitno da zaokružim cifru na 30 000 komada.!
( 11 000 u dokapitalizaciji) i bezbrižno čekam,samo za strpljive.

Planovi su lijepi! Ali najčešće se izjalove! Na ZSE-u je sve kontra očekivanja.

Naravno to je tako, zavisi gdje su ti bila očekivanja. Na ZSE nažalost možes sjedit na podcijenjenoj dionici par godina da ju onda netko “vidi” i krene market. To se meni desilo sa TUHO kojeg sam drzao 6 godina i onda sam izletio na prvom uzletu. Tako da DLKV imam neku fundamentalnu analizu koja mi govori da ima dovoljno prostora, za gore, a uz nove poslove nadam se da ce se i korigirati jos i vise, ali zbog tebe i ostalih igrača ne isključujem da ju gurnete i dolje sve dok se ne pojavi jedan ozbiljniji, a onda će biti prekasno za ulaziti ili hoce ali će i uzlet biti jači. Sve je to normalno, da smo svi investitori isti ne bi bilo cijene, nego bi svi čekali samo da ode do 28, a onda bi se gore gledali i čekali da se desi novi fundament.

Na ZSE je pravilo da nema pravila….

http://www.zse.hr/default.aspx?id=59844

New Report

Close