Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Jos uvijek mi nije jasno iz izvješća 115 milijuna kuna financijskih prihoda. odkuda to dolazi ?
Čak su veći za 20 mil od financijskih rashoda što nije logično s obzirom na dug .
Vjetroelektrane i dalje “vrte” za Dalekovod, još uvijek nisu prodane!
Mislim da je kolega Plavi svojevremeno dok je Dalekovod bio oko 200 kuna čak izradio i računicu koliko godišnje kuna “navrte” te vjetrenjače. Postala je to zaboravljena priča, a sada smo na ispod 20 kuna.
Jel mi moze itko objasnit kakve veze ima ova vijest sa cijenom dionice i sa dionicom opcenito?
Cinčaona “štanca” elemente za norveške dalekovode u tri smjene pa se u toj strci nažalost dešavaju i nesretni slučajevi. Zaključak iz članka je da se radi punom parom.
To sam znao i bez vijesti o ozljedi radnika…vidim da se povijest sa turistickih tema polako seli i na gradjevinski sektor, gdje je i farbanje ograde, vijest…
….ako se iz vijesti da su potpisali ugovor od 60 milijuna eura, koji cini cca oko 50% godisnjeg prihoda tvrtke to ne moze zakljuciti, vec je nuzna vijest da su se 2 radnika ozljedila…jadni smo mi, a i ova nasa burza zajedno sa nama…
još jedan novi ugovor, ovaj je od preko 10 mil.EUR, iz ukrajine, a onaj drugi, veći iz norveške još čekamo potvrdu [emo_novac][emo_palacg]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/iWh2JUbd7NhdBAyRTkAZOg==.pdf
iznos nije toliko važan, koliko povratak na poslove u Ukrajinu, smiruje se stanje, a tamo ima posla ohoho
Danas ćemo vijerovatno u minus-nepisano pravilo kad se potšiše neki novi ugovor.
Ovo je samo za strpljive, !!!!!
@moller
DLKV dobija sve više poslova po cijeloj europi i ako ovako nastave, za par godina ovo će biti bomba od firme
@moller
DLKV dobija sve više poslova po cijeloj europi i ako ovako nastave, za par godina ovo će biti bomba od firme
Nije mala stvar dobiti ovakve ugovore u žestokoj konkurenciji i još jednom napominjem samo strpljivi će pobrati vrhnje , pogotovo oni koji su sudjelovali u dokapitalizaciji.
Sretno svima!!!!