DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 05:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kod nas bi ljudi da imaju brojke od Korf-a ili ZVZD po cijeni od 1 kn i onda bi oni jos razmislili da li ce ulozit…

tako je. takva je klima u društvu, ako činiš možeš nastradati, ako ne činiš omiljen si

čitanje fi. izvješća, gatanje iz ta analize ili gledanje u fildžan svodi se na isto. par milja uloženih novih kn ovdje čini čudo. sad da li će to biti privatni novac ili od ovih zgubidana iz fondovs…primjetiti će se.

who dares, wins

HI, hi! Al se pritiska da bi se kupilo po 17,XX.
Neznam samo tko će Vam u ovoj situaciji pokloniti svoje dionice po toj cijeni. Znamo da kupaca nema ali isto tako znamo i da pravih prodavača nema. Mošte se malo između sebe dobacivati dok nekome ne dosadi.
Ovu dionicu do jeseni netreba ni pratiti, putanja se zna! LP!

Dug?

Bpvs?

ponavljaš se.
Dug je poznat odavno, dokapitalizacija u potpunosti uspjela, čekali se željeni poslovi, dočekali se neki željeni poslovi, čekaju se i drugi željeni poslovi…
A ti? Dug? Bpvs?
Nešto te boli, ili samo brineš o nama dioničarima Dalekovoda?
Sorry, čisto me zanima.

Igrač

Mene isto zanima zbog ogromnoga duga hoće li biti još dokapa?

Lp

http://www.dalekovod.hr/dalekovod-potpisao-novi-ugovor-vrijedan-vise-od-60-milijuna-eura.aspx?frontnews=true
[emo_euro]
U iščekivanju kraja lipnja![emo_ooooo]

Neznam samo tko će Vam u ovoj situaciji pokloniti svoje dionice po toj cijeni. Znamo da kupaca nema ali isto tako znamo i da pravih prodavača nema. Mošte se malo između sebe dobacivati dok nekome ne dosadi.

Danas je netko prodao za 342,70 kn ili 20 kom po cijeni od 17,15 kn i na tome je stalo… He, He, He [emo_smijeh]

Danas je netko prodao za 342,70 kn ili 20 kom po cijeni od 17,15 kn i na tome je stalo… He, He, He [emo_smijeh]
[/quote]
pa nemaju ljudi više, kriza je, kupujte ove skuplje

DA, u svakom slucaju zanimljiv je graf, da podijelim malo s vama. Bitno je u slijedećeim tjednima da probije highest high uz veci volumen od prethodnog, a ono što je najzanimljivije ukoliko uspije probiti granicu od 20 kuna uz dobar obim trgovanja, slijedeca mu je stanica na 28 odnosno 40 HRK kroz par mjeseci (7-15 mjeseci). Djeluje sada nestvarno ali tako izgleda graf. Ukoliko ćemo imati opet obime preko 100 tisuca dnevno trgovanog prometa mozda se i ostavri ovaj scenario.

i na kraju posjedujem dionice DLKV, i nije nagovor na kupnju
P.S. ako obujam trgovanja bude na ovim razinama ne treba očekivati razine o kojima sam pisao, te mozda neku laganu korekciju i prema 15 kuna dok se ne nadju zainteresirani kupci

Jos uvijek mi nije jasno iz izvješća 115 milijuna kuna financijskih prihoda. odkuda to dolazi ?
Čak su veći za 20 mil od financijskih rashoda što nije logično s obzirom na dug .

ne znam čemu tolike priče – firma je konsolidirana, PSN je uspješno okončana, firma je dobila novog vlasnika, stečaj više nije u igri niti u primisli, radi se punom parom, nedavno je objavljen ugovor od 60 mil.EUR, a čekaju se još neki veći poslovi…
ne znam što više koga treba uvjeravati da je ovo sada dobra prilika/dionica na kojoj će odlično zaraditi svatko tko bude strpljiv. ja osobno ne vidim puno boljih prilika na ZSE u ovom trenutku jer ovdje se sada sve poklopilo kako treba

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close