Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
potvrda ugovora već stigla, jesu sad brzi, pa to je preko 450mil[emo_ooooo]
sad tek vidim, pa to nije onaj ugovor što se čeka, to je novi, bit će posla do 2018
svatko neka radi što smatra najbolje, ali mislim da nakon hrpe dobrih vijesti koje smo ovdje dobili i onih koje se tek očekuju, DLKV sad ne treba prodavati nego samo akumulirati jer je ovdje strašan potencijal rasta na ovu cijenu. netko to vidi, netko ne, a netko će taj rast propustiti jer će loviti bureke
POTPISAN UGOVOR OD 60 MIL eur (450 MIL KUNA)!!!!!!!!!!!!! [emo_palacg]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/zy3Wt0vMKWlb5EfFxvrciQ==.pdf
jel to dio onog od 100 mil ili nešto novo? Mašala 🙂
Koliko sam ja shvatio, to je jedan od ona dva koja ukupno nose 100 milijuna. Ocito nisu 2×50, vec 60+40=100. A ako je i 110, dakle, 60+50=110, mislim da mi nece smetat
Vikend
Niste dobro shvatili svaki ugovor je zaseban, jedan 60, već potpisan i drugi od 100 mil EUR , potpis do kraja lipnja.
Ma gdje pise da jedan iznosi 100 milijuna? Do sada je bilo da su dva ugovora, od kojih je svaki vrijedan 50 milijuna a ukupno je 100.
@vikend
Naravno, to je jedan od dva ugovora vrijednih cca 100mil eura. Kakvi novi ugovori pa ne rastu na grani pa ih samo dalekovod ubire[emo_smijeh][emo_ooooo]
nekad je dlkv svaki dan imao bar milju kn prometa. kad bi se to uskoro ponovilo uz ovakav FF bilo bi to ajmeeee. nema puno slobodnih dionica, a posebno ne onih koje bi bile prodane sa profitom.
kad je onaj rok za još jedan dokap?
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/zy3Wt0vMKWlb5EfFxvrciQ==.pdf
Lijepo piše da do kraja mjeseca očekuju potpisivanje i drugog, ove godine više ne moraju ništa ni ugovarati, već je predobro. Bravo DLKV
*PILAPILA
u krivu si,kao što je objavljeno 30.03.2015 , danas je potpisan jedan a do kraja mjeseca bi trebao biti potpisan i drugi ugovor koji zajedno imaju vrijednost od oko 100M eur