Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
@Moller
Navode da su u 2014 i početkom 2015 potpisali 53 milje eura, mislim da se više čeka potpaljivanje rakete nego pad,a zašto do sada nije objavljeno to je jako dobro pitanje. U ovih 53 milje naravno nisu uračunati ovi novi Norveški od 100 milja gdje se definitivan izbor treba potvrditi do kraja svibnja. I sa ovih 53 je više nego sjajno.
Grupa Dalekovod je u cijeloj 2014 imala 1 150 000 000 prihoda, mislim da su ovi prihodi već do polovice godine ostvareni.
ono što mi ne ide u glavu je zašto uopće čekaju? To su brojke, podložne reviziji i nije da se sad može izmisliti brda i doline unutra, biti će takvo kakvo je..oni nisu dioničari nego ljudi kojima je to posao, rade ga svaki dan i mir, koji je njihov interes da se potencijalni pad uslijed lošeg izvješća ublaži konačnim potpisom ogromnog ugovora? Ili s druge strane, ako imaju dobro izvješće, koji je smisao da potenciraju eksploziju dionice? Njihovo je jedino da se pokažu kao ozbiljna firma i objave izvješće ko sav normalan svijet..da se radi o novom poslu, shvatio bih, ali samo čekati potvrdu već praktički riješene stvari koja ne ulazi u ovaj kvartal?
mogu oni objaviti da su dobili nobelovu nagradu za distribuciju električne energije i pomak prema gore može biti 2 kune ili u lošem scenariju 3 prema dole. tržište je mrtvo i biti će takvo dok se negdje ne odluči drugačije.
Izvještaja još uvijek nema na vidiku, katastrofa! Novih informacija o ugovorima također nema. Cijena i dalje klizi, malo prije netko rasipao po bidu nekoliko tisuća komada…dokle više tako?!
cijena na asku pak ide gore, tako možemo do besvijesti teoretizirat u raljama ljetne nelikvidnosti..da su prevršili svaku granicu, jesu, ali cijena već tjedan dana oscilira izmedu 16,6 i 17 i tako možemo očekivati sve do izvješća koje su očito odlučili spojit..
ovo je već zabrinjavajuće
http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=en&u=http://iwais.org/tag/statnett/&prev=search
Problemi koje treba riješiti, inovatori i tehnolozi izvolite.
Pozdrav
@paolina
da zanimljivo svakako, međutim valja naglasiti da nije propust nastao radi izvođača nego radi manjkavih meteoroloških modela koje je norveški institut pribavio.