DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@Moller

Navode da su u 2014 i početkom 2015 potpisali 53 milje eura, mislim da se više čeka potpaljivanje rakete nego pad,a zašto do sada nije objavljeno to je jako dobro pitanje. U ovih 53 milje naravno nisu uračunati ovi novi Norveški od 100 milja gdje se definitivan izbor treba potvrditi do kraja svibnja. I sa ovih 53 je više nego sjajno.

@hugh
ma to znamo kolega, svi se stignu vratiti, samo koliko, po koliko

@Fedor19

možda ih buni tečaj, ne mogu to sračunati,
načuo sam da su prilično počeli raditi za auto industriju

Grupa Dalekovod je u cijeloj 2014 imala 1 150 000 000 prihoda, mislim da su ovi prihodi već do polovice godine ostvareni.

ono što mi ne ide u glavu je zašto uopće čekaju? To su brojke, podložne reviziji i nije da se sad može izmisliti brda i doline unutra, biti će takvo kakvo je..oni nisu dioničari nego ljudi kojima je to posao, rade ga svaki dan i mir, koji je njihov interes da se potencijalni pad uslijed lošeg izvješća ublaži konačnim potpisom ogromnog ugovora? Ili s druge strane, ako imaju dobro izvješće, koji je smisao da potenciraju eksploziju dionice? Njihovo je jedino da se pokažu kao ozbiljna firma i objave izvješće ko sav normalan svijet..da se radi o novom poslu, shvatio bih, ali samo čekati potvrdu već praktički riješene stvari koja ne ulazi u ovaj kvartal?

Cudni su putovi gospodnji…

mogu oni objaviti da su dobili nobelovu nagradu za distribuciju električne energije i pomak prema gore može biti 2 kune ili u lošem scenariju 3 prema dole. tržište je mrtvo i biti će takvo dok se negdje ne odluči drugačije.

who dares, wins

Izvještaja još uvijek nema na vidiku, katastrofa! Novih informacija o ugovorima također nema. Cijena i dalje klizi, malo prije netko rasipao po bidu nekoliko tisuća komada…dokle više tako?!

cijena na asku pak ide gore, tako možemo do besvijesti teoretizirat u raljama ljetne nelikvidnosti..da su prevršili svaku granicu, jesu, ali cijena već tjedan dana oscilira izmedu 16,6 i 17 i tako možemo očekivati sve do izvješća koje su očito odlučili spojit..

ovo je već zabrinjavajuće

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=en&u=http://iwais.org/tag/statnett/&prev=search
Problemi koje treba riješiti, inovatori i tehnolozi izvolite.
Pozdrav

@paolina
da zanimljivo svakako, međutim valja naglasiti da nije propust nastao radi izvođača nego radi manjkavih meteoroloških modela koje je norveški institut pribavio.

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

počišćeno je 5.000 komada s prodaje, počinje li se polako lova od prodaje dionica adrisa na ZSE prelijevati u druge dionice? [emo_cool]

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close