Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
zašto ne gledati, jeb… ovo što je do sada pojedeno itekako će u konačnici utjecati na konačni rezultat tih ugovora
Iz toga što većina smatra da čekaju da se poklopi FI sa objavom, zaključujem da većina razmišlja o lošem prvom kvartalu?
Pa, valjda čekaju da se riješe jamstva….bez toga neće ići..
U Veljaci je prodan DALEKOVOD TIM d.d. Prema konsolidiranom iz 2013, vrijednost je oko 28m. Jel neko ima ideu po kolko je to prodano? Ako je ispod 28m onda to iskazuju i ko gubitak?
Piše u izvješću da su u 2014. i početkom 2015, ugovorili poslova u vrijednosti 53,5 milijuna eura za razliku od 21 milijun eura u prošlom razdoblju, ovaj zadnji i ubjedljivo najveći ne vdim da još spominju.
30 hrvatskih firmi u lovu na kazahstansko tržište
Tamo su već danas otputovali predstavnici 30-ak hrvatskih najuspješnijih firmi iz područja građevinarstva (IGH, Dalekovod), prehrambene industrije (Podravka), farmacije te vojne industrije (Croco, HS produkt). Organizator putovanja je Hrvatska gospodarska komora.
Područje u kojem se očekuje najviše uspjeha je upravo vojna industrija, stoga ne čudi što je premijerov izbor pratnje bio upravo ministar obrane. “Kazahstanci žele razvijati vojnu industriju, već su pokazivali interes, sad je vrijeme da se to sve i konkretizira,” tvrde u Vladi.
ne mogu ovo nikako odgonetnuti, zašto je potrebno toliko vremena kašnjenja izvješća? čeka li se taj novi potpisani ugovor, da se ne strmopi.di previše?
pozitivno sam pisao o dlkv, ali razočarali su me iz razloga što izvješća nema., to mi ne ulijeva povjerenje i zato sam svoje dionice kupljene na 16+ prodao početkom 5 mjeseca na 17+ kada sam vidio da izvješća nema.,nije neka zarada i nisam tako planirao ali njihovo ponašanje mi uljeva nesigurnost a uvijek se stignem vratiti.,