DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 22:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…..razmišljaj logikom fondova….ako je njima godišnji prinos od-

li-la….8-12 % dosta..onda ti je zabadav lupati glavu zašto nisi-kupio ili
prodao……mi smo svi male ribice…na kraju će ionako veliki odlučiti koliko
će za tu godinu složiti karnju cijenu i gotovo.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

kupnja je prilično ojačala u odnosu na jučer.
danas ili sutra trebalo bi konačno izaći FI za 1Q pa ćemo vidjeti kuda ide ovaj vlak

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

15.05.2014. 16:32 🙂 I ove godine mozemo onda ocekivati slicno..zato sam rekao da je vec trebalo biti objavljeno kakvo god bilo..ovako rusi i vrijednost i povjerenje..

15.05.2014. 16:32 🙂 I ove godine mozemo onda ocekivati slicno..zato sam rekao da je vec trebalo biti objavljeno kakvo god bilo..ovako rusi i vrijednost i povjerenje..

povjerenje je za nas dokapitalizatore nemoguće srušiti, već je bilo na 10 kn

slazem se, i svaka čast, ali smjer mora uvijek i u svakom trenutku biti prema gore, tj težit razvoju i uređenju poslovanja, jel tako?

1. KONSOLIDATOR D.O.O. 15.000.000 60,68%
2. PBZ Croatia Osiguranje OMF kat. B 1.466.871 5,93%
3. AZ OMF kat. B 932.297 3,77%
4. Erste Plavi OMF kat. B 884.830 3,58%
5. AZ Profit 451.488 1,83%
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 396.952 1,61%
7. TELEGRA D.O.O. 220.315 0,89%
8. PBZ D.D. 200.390 0,81% +6541
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 191.733 0,78%
10. OTP BANKA D.D. 164.586 0,67%
UKUPNO 19.909.462 80,54%

Misle li oni dati izvješće [emo_zacudjen]

povjerenje je za nas dokapitalizatore nemoguće srušiti, već je bilo na 10 kn
[/quote]

Čak štoviše povjerenje sve više raste, naročito nakon što član(ovi) uprave kupuje dionice na burzi. A kako je kolega ambijent poslao najnovije stanje dioničara vidi se da i PBZ dokupljuje. Po meni se od svakog nešto može naučiti – pa i od bankara. Ovo je samo moje razmišljanje i nije nagovor ili sugestija na kupnju ili prodaju dionica Dalekovoda koje posjedujem. A što se tiče objave izvještaja mentalitet je teško promijeniti, u Hrvatskoj je još uvijek najbolja motivacija da bi se nešto na vrijeme uradilo precizni i jasni propisi i zakonska
kazna.

Čekaju da upravni odbor Statnetta-Norvežani potvtde već potpisan ugovor .
A to je ovaj tijedan.

Čekaju da upravni odbor Statnetta-Norvežani potvtde već potpisan ugovor .
A to je ovaj tijedan.

Ma čekaju ponudu za preuzimanje Dalekovoda od konkurencije. Prave im konkurenciju a trenutno ih kupiš za “šaku Eura”. Zašto bi na kraju krajeva Statnett nekome plaćao 100 milijuna Eura za obavljanje poslića kada kupi cijelu firmu za toliko, naravno sa malom premijom na ovu cijenu.

evo, ko pita ne skida – ” da li panirate objavu q1 i kada?”

“Poštovani,

Zahvaljujem na interesu i Vašem e-mailu.
Zbog objektivnih okolnosti, objavu kvartalnog izvješća očekujemo vrlo skoro.

Srdačan pozdrav,

Ivan Jurković
Voditelj marketinga / Head of Marketing

vegaboy
Lijepo su ti odgovorili, a na str Stanetta pogledaj kad zasijeda upravni obor-ovaj tijedan i to je to.Samo strpljivo!!!!

New Report

Close