Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Ljudi imaju prevelika ocekivanja od qvartalnog…marza im je niska i tu nekog velikog novca nece biti, pa bi mogao krenuti pesimizam.
Ako prema google translateu kaze sa smo dali ponudu ogoljenu do kosti…onda je sve jasno…
Jel mi pri tom google translateu pričamo o onome što je linkano sa eltel.no prije nekoliko stranica? eltel.no
Ako ja dobro čitam, oni ovdje pričaju o ponudi za “jedini veći projekt izgradnje dalekovoda planiran prije q2 2008” i prema objavljenom ugovoru su zaključili da je ponuda dalekovoda bila “nekoliko milijuna dolara manja od ponude etela koja je po našem mišljenju bila ogoljena do kostiju”.
Dakle on se tu žali kako su oni dali ponudu ogoljenu do kostiju, a onda ulijeću ti neki kroatiske manijaci koji rade za 5,5 puta manju (prosječnu) plaću sa par milijuna manjom ponudom? I to je bazirano na nekoj priči iz 2008.? I za dumping ih optužuje firma koja izvlači 0,88% dobiti? (ako se ne varam) eltelDajte molim vas..svaka naša firma koja je orijentirana na izvoz je “dobrostojeća” upravo zato jer su naši radnici i tekući troškovi apsurdno jeftini u usporedbi s onima kojima prodajemo..zagubit cemo se u prijevodu..
p.s. prethodni post je takoder samo misljenje, moguce i krivo i nije nagovor na nista, a sto se tice samog izvjesca, ostajem pri tome da je trebalo bit objavljeno kakvo god bilo..
Poštovani,
zna li netko zašto je bid tako tanak? Događa li se nešto loše po dionicu? Na gledalici se vidi nalog od 15,66… Zašto je to tako?
Oni koji prate moje pisanje znaju da nisam provokator, da ne omalovažavam i ne ocrnjujem… A još manje uživam u tuđoj nevolji.
Hvala cijenjenim kolegama unaprijed…
meni ovo vec jedno vrijeme izgleda … da se bas steli tu izmedju 17-18 cim je blize 17 odma ask smanji…ode preko 18 evoga puni se… e sad na koju str ce prevagnut ?????
meni ovo vec jedno vrijeme izgleda … da se bas steli tu izmedju 17-18 cim je blize 17 odma ask smanji…ode preko 18 evoga puni se… e sad na koju str ce prevagnut ?????
Par info o gazdi i ekipi koja je odradila i u Dalekovodu…
Naravno, sve uz pomoc institucija koje rade svoj posao… [emo_zloban]
http://www.jutarnji.hr/stricevic–zele-stecaj-tlm-a-da-bi-se-slovenci-domogli-opreme/1346073/
Iako je priprema isla ranije, ako koga zanima sve ce mu biti jasnije i ako pocne istrazivati odavde…
Predsjednik uprave si je kupnjom 4096 dionica po 18,17 Kn/kom napravio štetu u iznosu 6.430,00 Kn + brokerske provizije. Iliti, bacio se u minus 8,64% prema trenutnoj cijeni. I ja isto, bedak. Ili nisam.
Imam DLKV-R-A u zanemarivoj količini koja je manja od predsjednikove i ne nagovaram nikoga na ništa.
lp,