Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
predsjednik uprave kupio je 4096 dionica na burzi! [emo_palacg]
Ima bolji prosjek nego ja, mislim da ovu dionicu treba ostaviti dugoročnije, još jedna potvrda da je totalan preokret u poslovanju
odlična je vijest da predsjednik uprave dalekovoda kupuje dionice na burzi, jučer 4096 komada, a izgleda da je i danas aktivan [emo_namigusa]
odlična je vijest da predsjednik uprave dalekovoda kupuje dionice na burzi, jučer 4096 komada, a izgleda da je i danas aktivan [emo_namigusa]
Ziceraš![emo_palacg]
KUPNJA
Paško Vela kupio 4.096 dionica Dalekovoda
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 28.04.2015. – 11:26:00
ZAGREB – Paško Vela, predsjednik Uprave Dalekovod d.d. stekao je 4.096 redovnih dionica Dalekovod d.d.
Dionice su stečene temeljem trgovine na Zagrebačkoj burzi dana 27. travnja 2015. godine po prosječnoj cijeni od 18,17 kn po dionici.
Vrijednost ugovora Dalekovoda s najavljenim poslovima već je dosegnula 86% ukupnih prihoda od prodaje ostvarenih u 2014. Ukoliko kompanija zadrži razinu marži koju je imala lani, ovi poslovi bi mogli generirati EBITDA od oko 21m HRK (3% marža).
Ekipa se krca [emo_naivan]
Čini se da će i poslije današnjeg dana slijediti objave, ma nek iskrcavatelj isklipa ako treba i do 10 kuna samo da više nestane
Čini se da će i poslije današnjeg dana slijediti objave, ma nek iskrcavatelj isklipa ako treba i do 10 kuna samo da više nestane
[/quote]
Gdje sam napisao da djeli džabe? Nemate dionice DLKV,a ovo me jako podsjeća na ADRS kad se moglo u bloku dobiti 40 kuna po dionici više,ali se odlučilo na laganu prodaju 40 kuna jeftinije.
Barem je kupio na vrhu – pošteno……nego, pripremljeno na dnu…..
I danas teška artiljerija tuče po vrhu planine. No što je danas vrh za izvjesno vrijeme (nekoliko godina) može biti dno oceana. Ja sam jučer dokupio – uzeo desetinu od onoga što je uzeo spominjani gospodin neki dan. Kupovao sam i 2011. kad su se očekivale dobre vijesti, a članovi uprave su se iskrcavali. Tada sam silno pogriješio i rasprodao sve negdje upola jeftinije.
Sada je druga ekipa to mi je jasno. No princip je vrlo jednostavan i može pomoći u odgovoru zašto su bogati još bogatiji, a siromašni još više osiromašuju. Gledaj što rade bogati i ako to možeš učiniti učini i ti isto. No bojim se da je većina već uhvaćena u zamku dužničkog ropstva, nezaposlena… i nema s čime investirati. Ovo nije nagovor ni na što samo osvrt na moje iskustvo iz prošlosti.