Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
http://www.mylder.no/tips/19233432/Kroatisk+hovedentrepren%C3%B8r
evo neka objava na norveskoj stranici, objavljeno jutros u 9:21
google translator kaze :
It was the Croatian company Dalekovod won the tender process on line building between Horse Jumping Lake in Kvinesdal and Ertsmyra at Tonstad and line construction for Northern Link connection from Vollesfjord Flekkefjord to Ertsmyra .
po tome ispada da su dobili oba ugovora, e sad da li je to konacna objava, ne mogu tvrdit 100%
@gonzales
i sve to za samo 18 kn, još danas[emo_smijesak]
koji kraj ovaj Statnett planira 50/70 milijardi norveski kruna ulaganja do 2020 a nije moguce da nece nastavit suradnju sa DLKV ja ne virujem mislim da ce ovo biti jedna lipa prica iako nemam DLKV samo nesto otislo mi sve u gnoj veseli me ova prica
u prvih sat vremena skoro 200k prometa po prosjeku 18,19
nekako mi se cini da su to insajderi odradili svoje i zauzeli pozicije 🙂
a kad stigne objava onda cemo tek i mi obicni smrtnici
insajderi su svoje pozicije zauzimali tamo negdje oko 15:) slozio bi se sa plopro_wnb, ako to objave popodne/sutra, većina rasta koja je ta vijest generirala je odrađeno(nek sam jako u krivu), al mislim da će se tek u slijedećih par mjeseci naći plafon za ovo, još 90milijuna čeka u ukrajini i gruziji, da dobiju samo jedan od ta dva tendera, milina..
Evo nekoh od poslova DLKV sa Stattnetom, tek toliko da se vidi kolike su šanse da ne zaključe i ovaj[emo_cool]
Ima još
Vaš link …