DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 09:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,67
5.953
1,622
3,66
3,74
-1,08%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ovaj ne skida metlom s prodaje, nego s ralicom.. u zadnja 2 sata poskidano je preko 20.000 komada s prodaje!

Ignore: KressoM, delux

@moller
vjerojatno ne još, vidiš da se sakuplja [emo_namigusa]

Ignore: KressoM, delux

Netko se žestoko iskrcava sa 90% dobiti, imali su oni ovaj scenarij i prije lopovluka sa PSN dokapom, pitam se koliki je Linićev i partijin zub u ovome.

znači jedan ozbiljniji posao je duplo veći od tržišne kapitalizacije cijele firme. na zse je to uobičajena praksa. znam još par firmi gdje portirnica i ograda firme vrijede više od kapitalizacije.

Kolega pa vi ste uvijek bili korektni, čemu jal, ako niste unutra, nije još kasno.
LP

Ne vidim u čemu je problem ako DLKV nakon posla od 100 milijuna eura pređe 20 kuna?

fedor
tako je kolega,svi se cudimo a niko ne gleda tezinu ugovora ali i ostale stvari oko ove firme,neovisno o ovom poslu.

pa nije problem…dapače….

problem je što je to 100% više na dokapitalizirane

Je 100% kad bi se gledale samo dokapitalizirane dionice. A di su one kupljene po 100, 300, 500, 800, 1000…

Ko je tebe priječio da dokapitaliziraš DLKV? Nikad ne stavljam kupnju prodaju, a jedino gdje sam navela da sam dokapitalizirala ti je ova dionica.
Kad su svi vikali fuj DLkv, javno sam pitala koliko vrijede reference, ljudi, znanje, kako se knjiže date garancije, što je sa osiguranim sredstvima za te iste, svašta nešto sam kukurikala. Prozivala opet javno, gospodu gospodarske diplomacije,pa i novog gazdu ako baš hoćeš. I novu upravu pozvala na ulaganje svog kapitala itd itd.
Pozdrav

nisu mi jasni ovi što kupuju veću količinu, krenu mu prodavati, ima priliku sakupiti na dobroj cijeni,[emo_zacudjen] a on pobjegne[emo_zacudjen]

sutra je 01.04.
Danas je kraj prvog kvartala. Čitajte između redaka.
Nadam se da griješim.

New Report

Close