DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 20:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vi ste svjesni da to ide u prihod a ne u dobit?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Vi ste svjesni da to ide u prihod a ne u dobit?

Ma ne, baš sam mislio da je dobit 100 milja eura

Pa tako se čini…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Do sada je Dalekovod dobio sve navedene natječaje u prospektu. Tako da je jasno kakav trenutno menadžment imaju. Bravo!
Ima li neka druga firma koja je uspjela u zadnjih godinu dana dobiti međunarodni natječaj u visini od 100 milijuna Eura? Nema![emo_palacg]

svaka cast za dalekovod

Kolege, strpljenja još 10ak dana i na 19-20kn smo.
U 2015 g vraćamo se na PRIHODE iz najboljih godina. Istina, s puno manjom marže, ali neka, samo neka rade.

vijesti iz norveške brzo putuju[emo_cool]Dalekovod d.d. – Dalekovod pred potpisom dva velika ugovora u Norveškoj

o tome sam govorio nedavno da DLKV treba dobiti velike poslove (>50 mil.EUR)i sad je to već neka druga priča…bravo!

Ignore: KressoM, delux

S ovim transakcijama prije objave bi se trebalo pozabavit i vidjet čije su!!!

Kao što je Uprava i najavila da će objava rezultata biti krajem ožujka…
Ako ovakav posao ne lansira dionicu, onda bi se doista trebalo preispitati o čemu se tu radi…

U petak ga nitko nije htio po 14 a sad bez problema već pola milijuna prometa preko 16 kn.

Neki nikad neće naučiti!

Dalekovod pred potpisom višemilijunskog ugovora s Norvežanima

U petak ga nitko nije htio po 14 a sad bez problema već pola milijuna prometa preko 16 kn.

Neki nikad neće naučiti!

haha, pred potpisivanjem…dobro da ne piše samo što nije….upravo….moguće….zato se i cijena poslije strmoglavi jer ništa se ne dešava već samo nateže…PTKM, DDJH i slično….

New Report

Close