Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,69 | 12.496 | 3,382 | 3,68 | 3,70 | 0,00% |
Malo promo materijala za razbijanje “tuge”!
evo i jaaa nakacijo polovicu na prodaju …. pa ajmo stiskat da sto prije ljuljne , kad ga neko sili li sili niže ….. a mozda i mene poklopi ak se zaigraju
Poštovani kolege,
frustriran i obeshrabren trenutnom cijenom Dalekovoda na burzi odlučio sam ne javljati se više… Pratim kompletnu ZSE, vidim što se događa i priključujem se mišljenju kolega koje pišu da je stanje alarmantno. Netko će možda napisati da sam si sam kriv, da sam se kockao i izgubio. Kategorički tvrdim da to nije tako. Ja nisam kockao nego sam investirao. To je bitna razlika.
Ne bih čak ni rekao da sam izgubio živce. Samo sam postao totalno ravnodušan i nemoćan. Svoje dionice (Dlkv) neću prodavati – dajem vam riječ. Ali uistinu više nemam volje komentirati situaciju pri ovim cijenama.
Nikada ništa slićno nisam napisao ali sad za kraj hoću… Savjetujem malim ulagaćima da ne prodaju pod svaku cijenu svoje dionice. One trenutno ne vrijede više jer tako kaže tržište ali jednog dana će vrijediti. Siguran sam ! Onda kad veliki tako odluče. Ni oni neće dovijeka u svojim portfeljima htjeti gledati Dalekovod na cijeni od 14 kuna. Ne dajte im vaše dionice – budite strpljivi.
Ovo je na neki način moj tihi bojkot ZSE. Na taj ću naćin izraziti svoje veliko nezadovoljstvo. Sa ovim briljantnim forumom to nema nikakve veze i zahvaljujem se svima. Od moderatora, pa do svih zaslužnih za uspješan rad foruma.
Srdačan pozdrav poštovani moderatori, dragi kolege ulagaći i želim vam svima puno sreće u trgovanju i općenito u životu !
Čujemo se ponovo na kvoti 20 kn. Ne prije… vdt
Ova dionica je prevara, i PSN i sve poslije.
Lijepa vijest! Sviđa mi se ovo “za banke više nije rizičan”. Po meni ovo poduzeće ima dosta mogućeg posla, a time i budućnost, a to je najvažnije 😀
NAPOMENA: Imam dionice DLKV-a i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju istih.
nije nikada ni bio rizičan za banke, imaju instrumente osiguranja naplate, neka uzmu imovinu
Šteta što na ZSE-u ne postoji graf u zadnjih 10 godina. Bila bi to još strmija staza. Pa ljudi moji ovo pada već punih 8 godina. Nije vrag da je sada nakon svega alarmantnija situacija nego 2007 kad je bio na vrhuncu.
bananarama
kolega svi skupa moramo zaboravit cjene dionica iz 2006-2007…….nikad više DLKV nece bit na tim razinama…..ne samo DLKV nego sve dionice na ZSE-u
Jedan od razloga pada
Među 12 tržišta kapitala srednje i istočne Europe, bugarska, hrvatska, srbijanska i rumunjska burza jedine bilježe minuse tijekom ove godine.
Portal iCapital analizirao je ovogodišnje rezultate regionalnih indeksa, a izračun pokazuje kako je najbolji rezultat ostvario indeks Budimpeštanske burze. Indeks BUX je tijekom ove godine ojačao za 17,4 posto, a slijedi …