DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 05:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

bitno je držati kontinuitet, jučer malo dodao novih količina, danas već poslovi

lijepo!
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/fZY6JO7kkMI8hm55FOwTwg==.pdf

sića…bez velikih poslova (>50 mil EUR) niti će rasti dionica niti firma jer svi ovi poslići su samo životarenje
[/quote]
Vraga sića! Kad se zbroji i onih 7,2 milijuna Eura iz Norveške u zadnjih mjesec dana je ugovoreno ravno 20 milijuna Eura. Očito je da ova uprava ispunjava svoja obećanja. Od mene čista petica! Samo naprijed![emo_palacg]

Kad se zbroji i onih 7,2 milijuna Eura iz Norveške u zadnjih mjesec dana je ugovoreno ravno 20 milijuna Eura.

a kad pogledaš dugi rok izvođenja, pa ukalkuliraš materijal, radnu snagu itd. onda vidiš da je ipak sića

Ignore: KressoM, delux

Šta se sve mora čitati na ovom forumu. Najčešće se javljaju oni koji nemaju blage veze s vezom (a niti dionice) ali izgleda imaju previše vremena [emo_ljut]
Moderatori bi nas mogli povremeno spasiti od nametnika……

marcello

Šta se sve mora čitati na ovom forumu. Najčešće se javljaju oni koji nemaju blage veze s vezom (a niti dionice) ali izgleda imaju previše vremena [emo_ljut]

kakve veze ovaj tvoj post ima s DLKV? zato ne baljezgaj…

@banana
kakve veze sad ima đuro? pa svima je jasno da su fin. pokazatelji DDJH loši, da novih poslova ni dalje nema itd. itd., ali poanta je da DDJH usprkos tome i dalje na burzi ima duplu cijenu od DLKV koja eto dobiva neke manje poslove, ali mu to ne pomaže ništa. DDJH ima xy-a koji kupuje, a ovdje je OMF sa 700.000 komada kupljenih po 10 kn koji rasprodaje

@banana

kakve veze sad ima đuro? pa svima je jasno da su fin. pokazatelji DDJH loši, da novih poslova ni dalje nema itd. itd., ali poanta je da DDJH usprkos tome i dalje na burzi ima duplu cijenu od DLKV koja eto dobiva neke manje poslove, ali mu to ne pomaže ništa. DDJH ima xy-a koji kupuje, a ovdje je OMF sa 700.000 komada kupljenih po 10 kn koji rasprodaje

Pa zato ovo nitko ni ne kupuje. Mirovinac ima toliko dionica da svaki dan može prodavati po 3 tisuće komada u slijedeće dvije godine. Tako da se ovdje nitko ne usudi ulagati. Već sam gore o tome pisao. Sve dok Dalekovod ne osvoji neki veći međunarodni natječaj tipa 50 – 100 milijuna Eura i sve dok ga neki strani fond ne primijeti i odluči malo diverzificirati portfelj i u ovu baruštinu nema nam oporavka. Domaćim “žabama” je za sada sasvim lijepo u njihovoj baruštini koju su godinama razgrađivali. Domaćih para nema i neće ih još duže vrijeme biti, i točka…

kakve veze ovaj tvoj post ima s DLKV? zato ne baljezgaj…
[/Quote/
—————————–
Ja za razliku od tebe IMAM dionice i DLKV-a pa si ne dozvoljavam takav razgovor. Nisi samo ti u pitanju, ima vas još!!!!
Kad kupiš dionice na temama na kojima sve (negativno) pišeš…onda se javljaj.
Ovako djeluješ ne-ekološki!

marcello

Kad kupiš dionice na temama na kojima sve (negativno) pišeš…onda se javljaj.

opet lupetaš! ti sigurno nećeš određivati tko će gdje pisati, pogotovo jer nije uvjet za pisanje imati dionice! osim toga, ti pojma nemaš koje dionice imam, a koje nemam!
ako imaš neki kontraargument za ono što pišem vezano uz temu (DLKV) onda OK, ako nemaš – sjaši!

Znači slažeš se da svagdje negativno pišeš….No, pametniji popušta! [emo_smijeh][emo_namigusa]

marcello

Znači slažeš se da svagdje negativno pišeš….

ne pišem svugdje negativno nego reagiram na drukanje ili budalaste postove koji nemaju veze s temom, a to drukerima smeta… a to što si se ti u tome prepoznao nije moj problem

dalekovod je sad privatna firma u koju su dovedeni najsposobniji menadžeri u regiji kako bi ga digli iz pepepela, koristiti kao argument da nevalja to što fond prodaje neku siću dionica za njegove pojmove je presmiješno. ako se uskoro objavi neki veći posao koji je najavljen vidjeti će mo onda kuda će cijena

New Report

Close