Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,69 | 12.496 | 3,382 | 3,68 | 3,70 | 0,00% |
Ako Dalekovod uspije osvojiti barem jedan od ova dva natječaja (ukupno 100 mil. Eura) krajem mjeseca onda postoji mogućnost da netko izvana zapazi ovu firmu i odluči kupiti koju dionicu. Inače će se letargija nastaviti jer je sada sasvim očigledno da na ZSE-u trenutno nema nikoga spremnog da kupuje domaće dionice bez obzira na cijenu.
Nadam se da strani fond menadžeri prate takve veće natječaje i onda vrše analizu firmi pogodnih za ulaganje. Ali ipak sve su to više želje nego realnost.
Rijetko se uključujem u komentiranje, više čitam tuđe komentare.
Zna li netko kako je na kraju završilo ovo sa Sky-officeom. Ima li Dalekovod na kraju kakvih prihoda ot tog najma ili je to prelomljeno u PSN-i?
http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/ht-seli-iz-hoto-tornja-u-sky-office/
Pa od kud ovoliki nalozi na prodaji??? Kad su ti prodavači ili prodavač kupovali?
nedavni dokapitalizanti po 10 kn…a najjači od tih prodavača je erste plavi koji je kupio oko 800.000 komada…pa računaj
stvarno da, ko iz pipe da curi…. jedino sto to netko i dobro kupuje zasada i po meni koristi psihu malih koji cekaju dosta nize iz straha od tolike prodaje…. a neki to na 15 samo trpa sebi u djep
Ma to se fondovi i banke igraju između sebe. Mogli su to obaviti i van burze ali bolje i ovako barem se diže likvidnost i u skoro vrijeme očekujem Dalekovod u CROBEX 10. Samo polako i strpljivo nek ovi puškaraju jedni na druge.
Rijetko se uključujem u komentiranje, više čitam tuđe komentare.
Zna li netko kako je na kraju završilo ovo sa Sky-officeom. Ima li Dalekovod na kraju kakvih prihoda ot tog najma ili je to prelomljeno u PSN-i?
http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/ht-seli-iz-hoto-tornja-u-sky-office/
i sam sam neki dan nešto o tome razmišljao. ako se dobro sjećam to je neka banka uzela pod svoje tako da nisam siguran da dlkv više ima s tim ikakve veze. možda netko drugi zna više?
Poštovani,
za sada “strašila” nema. Valjda je zaboravio doći. Što se mene tiće – ne mora se ni sjetiti…
Šalu na stranu ali gdje je naša brana od 20 000 komada na 13,00 kn ? Bilo je lijepo iako nije bilo pretjerano učinkovito…
Srdačan pozdrav drage kolege !
Eto u zbroju već 21 milijun eura posla u 7 dana , a najveći poslovi stižu.
sića…bez velikih poslova (>50 mil EUR) niti će rasti dionica niti firma jer svi ovi poslići su samo životarenje