Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,68 | 1.546 | 420 | 3,68 | 3,72 | -0,54% |
@maratonac, tocno, ja sam nesto pobrkao….ali i dalje stoji da kada dobiju posao od 50-ak milijuna eura ili vise, cijena moze gore.
Negdje sam procitao da ove godine ili iduce ocekuju cca 1.2 mlrd kn prihoda. Gledajuci sva buduca ulaganja koje planira EU iducih godina, nema zime
samozvani MM se pojavio
“Projekt u Norveškoj vrijedan 82,4 milijuna eura je pred potpisivanjem, a dva projekta ukupne vrijednosti 100 milijuna eura su u fazi nuđenja i do kraja ožujka bi se trebala donijeti odluka o njima. Više projekata u BIH i na Kosovu su u procesu nuđenja, kao i u Gruziji i upravo danas se otvara tender te očekujemo informacije – istaknuo je Vela neke od značajnijih projekata Dalekovoda koji čak 70 posto prihoda za 2015. godinu planira iz poslova na inozemnim tržištima.
Nek upali barem ovih 82,4 milijuna Eura iz Norveške. Članak je objavljen prije skoro 2 mjeseca, pa valjda smo sada bliži tom potpisivanju.
evo ugovora, ali sitno je to…samo 7 mil.EUR
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1L4o0nijo454KVZCvq0gdA==.pdf
sad tek vidim da je završetak tek krajem iduće godine pa onda ispadne oko 3,5 mil. EUR bruto po godini….razočaravajuće
Iz prezentacije za investitore:
“Projekt za BKK (norveški distribucijski operater), EUR 8m, pred potpisom”
Taj je ugovor bio na prvom mjestu, ocito zato sto je bio najblize potpisu. Ako potpisu pola iz preznetacije za investitore bit ce super.
Meni je ovde bitno da je to prvi ugovor nakon godinu dana, valjda ce sad krenut polako.
Kaj je razočaravajuće? Za taj posao imaš moj post prije oho ho vremena.
Za brzopotezne evo ti jučer i danas bez struje zbog radova:
http://www.radioslavonija.hr/2015/03/06/hep-i-danas-radovi-na-zracnom-dalekovodu-sl-brod-pozega/
Iz prezentacije za investitore:
"Projekt za BKK (norveški distribucijski operater), EUR 8m, pred potpisom"
Taj je ugovor bio na prvom mjestu, ocito zato sto je bio najblize potpisu. Ako potpisu pola iz preznetacije za investitore bit ce super.
Meni je ovde bitno da je to prvi ugovor nakon godinu dana, valjda ce sad krenut polako.
polako kao infuzija [emo_vrtimise]
Novi top 10 u DLKV. Cini se da nije kupil dionice preko zse jer toliko prometa nije bilo. [emo_naivan]
PBZ banka kupila najmanje 50 tisuća.